Executorul judecatoresc Cotoi Cornel este capabil sa va apere drepturile intr o maniera profesionala si eficienta

15 septembrie 2014
Autor:
Zoom-Biz

Executorul judecatoresc este o persoana de care multi dintre noi avem nevoie in anumite situatii cu care ne confruntam de-a lungul vietii. Fie ca vorbim de incasarea unor datorii de la o anumita societate, recuperarea unor creante sau o suita de alte situatii, un executor judecatoresc este acela la care trebuie sa apelam. Iar daca dorim sa fim siguri de calitatea serviciilor oferite, executorul judecatoresc trebuie sa aiba competentele necesare in domeniu.

Executorul judecatoresc- care sunt atributiile sale si in ce situatii ne poate fi de folos?

Executorii judecatoresti sunt persoane investite in aceasta functie in scopul indeplinirii unor servicii publice. Un act indeplinit de executorul judecatoresc, in limitele competentelor sale legale, dar care este semnat si stampilat de acesta, are caracterul unui act de autoritate publica si are forta stipulata prin lege.

Executarea silita a dispozitiilor cu caracter civil din titlurile executorii este realizata de catre executorii judecatoresti. Aceasta insa nu este singura lor atributie, ei fiind si aceia care notifica actele judiciare si extrajudiciare, comunica acte de procedura, recupereaza pe cale amiabila orice tip de creante, aplica masurile asiguratorii care sunt dispuse de instanta judecatoreasca, constata stari de fapt respectand conditiile prevazute de Codul de procedura civila, intocmesc procese verbale de constatare sau a protestului de plata a cambiilor, biletelor de ordin si cecurilor, dar si a altor acte care intra in competenta sa.

In contextele in care aveti de recuperat anumite sume de bani sau bunuri de la o societate sau persoana, deci va aflati in situatia de creditor, aveti nevoie de un executor judecatoresc care sa realizeze aceste servicii pentru dvs. Pentru a indeplini eficient operatiunile solicitate de dvs., alegeti-l pe cel mai bun!

Executorul judecatoresc Cotoi Cornel este persoana de care aveti nevoie pentru a va apara drepturile si recupera bunurile

Daca va confruntati cu una din situatiile in care aveti nevoie de un executor judecatoresc, trebuie sa faceti o alegere cat mai buna in ceea ce il priveste, astfel incat acesta sa fie capabil sa va apere cat mai bine drepturile si sa rezolve situatiile intr-o maniera eficienta si profesionala deopotriva.

Executorul judecatoresc Cotoi Cornel este alegerea cea mai potrivita pentru aceste situatii, intrucat are o solida pregatire din punct de vedere profesional, dar si o experienta vasta acumulata in domeniu, astfel incat dvs. sa fiti sigur de succesul operatiunilor pe care i le veti incredinta.

Puteti beneficia de serviciile executorului judecatoresc Cotoi Cornel daca sunteti din Piatra Neamt, insa acesta realizeaza operatiuni si in afara orasului, pe toata suprafata judetului Neamt. Acesta are competenta necesara efectuarii procedeelor si operatiunilor de natura juridica in acord cu legislatia in vigoare, fiind capabil sa realizeze toate tipurile de operatii care revin prin lege unui executor judecatoresc.

Confruntarea cu cele mai diverse situatii de-a lungul timpului, precum si cunoasterea si respectarea Codului de procedura civila si a alor legislatii in vigoare din domeniul prestarii serviciilor, fac ca executorul judecatoresc Cotoi Cornel sa fie persoana de care aveti nevoie pentru a va sustine si apara drepturile, si implicit pentru a va ajuta in toate operatiunile dvs.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram