Principalele beneficii ale uleiului de argan pentru ten si par

10 septembrie 2014
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Si cum produsele comune, la care avem acces cu totii si pe care le gasim la orice magazin, contin o multime de substante toxice pentru organism, e bine de stiut care sunt beneficiile acestui ulei pentru frumusete si cum ne putem bucura cu totii de ele.

Uleiul de argan hraneste pielea tenului

Hraneste pielea tenului in profunzime – amesteca o capsula de vitamina E cu cateva picaturi de ulei de argan, aplica pe fata si maseaza incet pana intra in piele. Amestecul este foarte eficient impotriva ridurilor, dar si a vergeturilor.

Ulei de argan pentru par

Trateaza parul uscat – inainte de a te spala pe cap, pune cateva picaturi de ulei de argan in palma si aplica-l apoi pe fierele de par. Lasa-l sa actioneze cateva minute, dupa care spala-te cu produsele obisnuite. Este recomandat mai ales daca obisnuiesti sa vopsesti parul sau daca folosesti foarte des placa, deoarece previne distrugerea podoabei capilare. Reda stralucirea si vigoarea parului.

Intareste unghiile – detergentii, sapunurile sau anumite carente de vitamine ori minerale pot duce la degradarea si exfolierea unghiilor. In fiecare seara, inainte de culcare, maseaza-le cu cateva picaturi de ulei. Inmoaie cuticulele, intareste unghiile si le ajuta sa creasca mai repede.

Hidrateaza pielea – toarna cateva picaturi de ulei in apa din cada sau pur si simplu aplica-l pe pielea uda inainte de a te sterge cu prospoul. Maseaza-te energic pana intra in piele. Este foarte bun si pentru ingrijirea pielii delicate a bebelusilor.

Uleiul de argan lupta impotriva eczemelor

Te scapa de acnee sau eczema – deoarece are proprietati anti-inflamatorii, este foarte bogat in vitamina E si este foarte hranitor, uleiul de argan este recomandat celor care sufera de afectiuni dermatologice. Calmeaza mancarimile cauzate de dermatita atopica.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram