Weekend incendiar in AFI Palace Ploiesti

5 septembrie 2014

AFI Palace Ploiesti a pregatit o serie de surprize pentru acest sfarsit de saptamana. Atmosfera va fi aprinsa si stinsa la propiu, in cadrul unor evenimente speciale.
Competitie”Pompierul de Fier”
Vineri, 5 septembrie, incepand cu orele 13:00, Falck Fire Services va intampina vizitatorii AFI Palace Ploiesti cu prima editie a concursului „Pompierul de fier”. Evenimentul va fi organizat cu ocazia Zilei Pompierului, in parteneriat cu AFI Palace Ploiesti si ARTSANI.
Competitia va consta in replicarea interventiei unui pompier aflat in misiune si vor concura atat echipe nationale, cat si internationale, compuse din pompieri militari si din serviciul privat. De asemenea, copiii se vor putea bucura de momente surpriza, special pregatite pentru ei. „Pompierul de Fier” se va desfasura in parcarea AFI Palace Ploiesti, in zona Iris, in intervalul 13:00 – 18:00.
Cupa AFI la Street Dance
Sambata, pe 6 septembrie, atmosfera din AFI Palace Ploiesti va continua sa fie incinsa, de aceasta data pe ringul de dans. Cupa AFI la Street Dance va oferi ocazia pasionatilor de dans sa isi demonstreze talentul si sa concureze pentru voucherele in valoare de 300, 500 si 1000 lei si multe alte surprize. Concursul va avea loc la etajul 1, incepand cu orele 12:00. In competitia de Street Dance s-au inscris pana acum mai multe trupe din Ploiesti, Bucuresti si Targoviste.
Pentru mai multe informatii despre noutatile din AFI Palace Ploiesti puteti accesa pagina de web sau pagina oficiala de Facebook AFI Palace Ploiesti.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram