Strategia privind medierea si dezvoltarea profesiei de mediator in Romania pentru perioada 2014 2020

20 august 2014

In aceasta vara, Consiliul de Mediere a demarat, impreuna cu S.C. ALMARO Training S.R.L., procedurile pentru elaborarea Strategiei privind medierea si dezvoltarea profesiei de mediator in Romania pentru perioada 2014-2020.
Pe baza unei cercetari calitative si cantitative (studiul legislatiei in domeniu, al mecanismelor de implementare la nivel national, european si international, chestionare, interviuri, focus grupuri, workshop-uri, consultare publica online si dezbateri), documentul va cuprinde analiza de impact a Strategiei de dezvoltare a profesiei de mediator in Romania pentru perioada 2008-2013, va formula o serie de obiective si directii strategice de actiune pentru dezvoltarea medierii si a profesiei de mediator pentru urmatorii ani si va cuprinde si un plan de masuri pentru perioada 2014-2017.

Strategia va lua in considerare opiniile exprimate de actorii sociali interesati (Consiliul de Mediere, asociatii profesionale ale mediatorilor, mediatori autorizati, furnizori de formare, institutia prezidentiala, reprezentanti ai Guvernului, Parlamentului si sistemului judiciar, ai partidelor politice parlamentare, ai mediului academic, ai organizatiilor profesiilor liberale si societatii civile), in corelatie cu directiile de dezvoltare ale medierii in tarile Uniunii Europene, si va constitui fundamentul viitoarelor actiuni ale Consiliului de Mediere.
Elaborarea strategiei se realizeaza in perioada iulie - noiembrie 2014.

Pentru mai multe informatii, persoanele de contact sunt:
Adrian Banuta - consilier al presedintelui Consiliul de Mediere (E-mail: [email protected], telefon: 0740.13.12.88)
Adrian Badila - presedinte ALMARO Training (E-mail: [email protected], telefon: 0723.56.24.07)

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram