Descopera aromele cu vanilie la myFragrance the exquisite boutique

12 august 2014

Vanille sauvage des Madagascar

Parfum - accent lemnos

Inspirat de luminoasa, salbatica si colorata insula Madagascar, acest parfum evoca prospetimea unei paduri exotice dupa furtuna.

Note de varf: Lavanda, Bergamota
Note de mijloc: Coriandru, Muscata, Opium
Note de baza: Vanilie, Lemn de santal, Tamaie, Vetiver

Cantitate 75 ml / 569 Lei 370 Lei

La Danza delle Libellule Fragranza Suprema

Parfumul reprezinta emotiile transmise de opereta "Dansul Libelulelor" de Franz Lehar.

La Danza DELLE Libellule este un parfum pentru femeia dedicata siesi, atunci cand feminitatea striga, pretinzand ceva timp alocat frivolitatii, imbratisarilor si blandei nonsalante. In acest spirit, parfumul aduce toata luminozitatea necesara pentru a calma chiar si inimile ranite.

Note de varf: Bergamota, Mar
Note de mijloc: Scortisoara, Cedru
Note de baza: Vanilie, Mosc, Cacao
Cantitate 75 ml / 569 Lei 370 Lei

Despre myFragrance

myFragrance este un boutique online cu parfumuri si cosmetice de lux pentru barbati si femei, cu provenienta certificata. Boutique-ul inglobeaza atat produsele celor mai importante case de parfumuri frantuzesti: Galimard, Nobile 1942, ROMEA D'AMEOR, ASGHAR ALI, CNR Create, La Maison de la Vanille Perfume, precum si celebre branduri de produse cosmetice: BellaPierre Cosmetics - castigatoare a premiului 2014 Beauty Award oferit de Natural Health Magazine si unica in lume, deoarece compania isi produce singura toate componentele si Bakel Cosmetics - recunoscuta pentru inovatia tehnologica si substantele 100% active din compozitia sa. Toate produsele sunt in permanenta pe stoc, iar livrarea in mai putin de 48 de ore. Toate brand-urile de cosmetice disponibile in boutique-ul online MyFragrance unt originale, cu provenienta certificata, astfel clientii beneficiaza de propunerile celebrelor brand-uri de cosmetice si in maxima siguranta.

Pentru mai multe detalii despre myFragrance, accesati site-ul si pagina de Facebook.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram