Boltari de la Sigicom Produse ideale in procese de zidarie si fundatie

7 august 2014
Autor:
Zoom-Biz

De foarte multe ori, intre doua intervale de timp in care vizitam orase importante din tara avem surprinderea sa constatam cum in aceasta perioada in zona rasar fel si de cladiri. Fie blocuri de locatari sau sedii ale unor mari companii comerciale, acestea apar in marile orase asa cum o ciuperca apare dupa o ploaie torentiala de vara. Desi la o prima impresie ati fi tentati sa credeti ca aceasta rapiditate este posibila gratie unor echipe de muncitori care lucreaza non-stop, lucrurile nu stau asa. Activitatile se deruleaza in timpul normal, ceea ce difera este materialul utilizat. Reprezentat de boltari, acest material constructiv permite astazi ridicarea unor cladiri imense in intervale relativ scurte de timp. De exemplu, in comparatie cu produse precum caramida ceramica, lucrul cu boltari este mai mult decat avantajos. Pentru a va ajuta in lucrari de zidarie sau fundatie, firma Sigicom din Bistrita va pune la dispozitie o gama bogata de boltari de diferite dimensiuni.

Boltari Sigicom - Produse de calitate cu o dubla utilizare!

Cunoscuti si sub denumirea de blocuri din beton pentru zidarie, boltarii sunt materiale artificiale de constructie care au o forma paralelipipedica, fiind prevazuti in interior cu camere de aer. Acesti boltari sunt folositi azi in domeniul constructiilor ca o alternativa la caramida sau la blocurile BCU acolo unde conditiile impun acest lucru. Compania Sigicom din Bistrita are capacitate de a produce, la punctul sau de lucru Sieu Magherus, boltari de dimensiuni variate. Acestia pot fi utilizati atat pentru zidarie, cat si pentru fundatie. Datorita echipamentelor din dotare, calitatea acestora este ridicata.

Firma din Bistrita poate produce o cantitate crescuta de boltari. Aceasta productivitate insemnata se datoreaza utilizarii unei vibroprese marca Brouiller, modelul MMH4P. Aceasta aparatura este de fabricatie franceza, avand in componenta un sistem hidraulic ce atinge presiuni de pana la 80 bari, motiv pentru care vibrocompactarea ofera o rezistenta foarte mare produsului. In procesul de productie al acestor boltari sunt respectate normativele europene, aplicabile si in Romania.

Oferta de boltari Sigicom!

Sigicom va vine in ajutor in price proces de constructie cu boltari pentru fundatie sau pentru zidarie. Acestia pot avea lungimi de 500 mm si inaltime de 200 mm. In functie de tipul acestora, latimea difera astfel: cei de zidarie au 100, 200 sau 250 mm latime, iar cei de fundatie au 200, 250 sau 330 mm. In functie de necesitatile dumneavaostra, boltarii oferiti pentru fundatie pot fi fabricati si la dimensiunile 250x250x200 mm.

Boltarii pentru zidarie oferiti de Sigicom se pot utiliza in orice tip de incaperi in care se urmareste pastrarea unei temperaturi scazute (pivnite, garaje, magazii), dar si la cladiri, daca se folosesc apoi izolatori termici. Cu alte cuvinte, boltarii de zidarie va pot ajuta oriunde doriti construirea unui zid, inclusiv la construirea unui gard. Cu acelasi succes pot fi utilizati atat la construirea zidurilor exterioare, cat si la ridicarea celor interioare.

Pe de alta parte, boltarii de fundatie apar in constructiile fundatiilor zidurilor portante, fie ca este vorba de cladiri industriale, fie ca este vorba de cladiri civile. Structurile astfel construite pot fi consolidate prin turnarea betonului armat direct in zidarie, fara o cofrare prealabila.

In ceea ce priveste avantajele folosirii acestor boltari de la Sigicom, se evidentiaza doua principale:

- marimea: fiind de marime mare, cu ei se lucreaza cu spor, iar lucrarile se ridica vazand cu ochii.

- exacti ca dimensiune: dimensiunea exacta are implicatii pozitive asupra timpului de lucru, a costului manoperei si, mai ales, a calitatii lucrarii executate.

Firma Sigicom este un actor important pe piata produselor din beton. Acesti boltari din beton, alaturi de toate celelalte materiale de constructie oferite, sunt produse in halele complexe de productie de care dispune firma.

jDate de contact:

Bistrita str.Lavandei nr.7, jud. Bistrita-Nasaud

Tel: 0263 238 026;

Fax: 0372 876 512;

E-mail: [email protected]

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram