Anunt de recrutare a grupului tinta „PROFEM – Promovarea incluziunii sociale si economice a femeilor”

30 iulie 2014

S.C. Technical Training SRL, in calitate de beneficiar in cadrul proiectului POSDRU/144/6.3/S/129800 “Promovarea incluziunii sociale si economice a femeilor - PROFEM” anunta ca desfasoara activitatea de recrutare a grupului tinta vizat prin proiect.
Grupul tinta al proiectului este format din: persoane de sex feminin (fara loc de munca si cu nivel educational redus si mediu); experti si operatori mass-media; personal si manageri ai autoritatilor publice locale si centrale; personal al organizatiilor societatii civile.
Proiectul se implementeaza pe o perioada de 18 luni in 3 Regiuni de dezvoltare: Bucuresti Ilfov, Centru si Nord Est si are ca obiectiv general facilitarea integrarii socio-profesionale a unui numar de 720 de persoane de sex feminin neocupate.
Persoanele inscrise in grupul tinta beneficiaza de cursuri GRATUITE de calificare sau speciliazare/perfectionare in domenii cerute pe piata muncii. De asemenea participantii la programele de formare profesionala vor beneficia de subventii, iar celor care se incadreaza in munca in perioada de implementare a proiectului, le vor fi acordate premii. Prin proiect vor fi organizate vizite de studiu in tara de origine a partenerului transnational(Grecia), vizite la care vor participa membrii grupului tinta.
Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritară 6 „Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul major de intervenţie: 6.3 „Promovarea egalităţii de şanse pe piaţa muncii”.
Detalii suplimentare privind inscrierea in grupul tinta si activitatile proiectului puteti obtine de la: S.C. Technical Training SRL, persoana de contact: Cristina Buza, Manager de caz, tel: 0729 646 902, Email: [email protected]

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram