Hamé Romania: Primul semestru al anului 2014 a adus o crestere de peste 20 a cifrei de afaceri

17 iulie 2014

Hamé Romania este prezenta in 10 categorii de produse, cele mai importante fiind cele din categoria de pate si carne (unde Hamé detine o unitate productie la Caracal), conserve de peste (categorie in care Hamé Romania detine pozitia de lider de piata conform datelor Nielsen DJ2014 KAI) si compoturi. Operatiunile companiei sunt conduse de Sorin Bozdog, General Manager Hamé Romania SRL.
In Romania, portofoliul companiei include marcile: Hamé, Antrefrig, Hamánek, Hangita, Cara, Corabioara, Bucataru’ si Vasco da Gama. Brand-ul Antrefrig a fost preluat de catre Hamé Holding in anul 2007 si inclus in portofoliul Hamé Romania.
Comunicarea neconventionala a apropiat gama Antrefrig de o categorie de consumatori moderni, cu un ritm de viata alert, care apreciaza retetele traditionale regasite in gustari accesibile si rapide. Mesajul campaniei “Antrefrig. Mai mult ficat” a fost foarte bine primit de consumatori. Campania, dezvoltata in Romania, s-a bucurat de un real succes, fiind premiata cu SILVER la Effie Awards 2014 la categoria Foods (la aceasta categorie nu s-a acordat Gold).
Hamé Holding este o companie internationala cu sediul in Cehia, reprezentata in peste 40 de state din intreaga lume, cu 7 facilitati de productie in Cehia, una in Rusia si una in Romania, prin care acopera o vasta gama de produse alimentare conservate: pate, carne, legume, mancaruri gata preparate, conserve de fructe, gemuri, siropuri, conserve de peste, baby-food, ketchup, sosuri si produse refrigerate: pate, mancaruri gatite si sandwich-uri.
Primele exporturi spre Romania s-au realizat in 1995, Hamé consolidandu-si prezenta pe piata romaneasca odata cu preluarea unei facilitati de productie de la fosta firma Romconserv SRL.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram