Monsanto – Bilant de an fiscal: Cifra de afaceri a companiei se afla pe un trend ascendent

8 iulie 2014

La sfarsitul celui de-al treilea trimestru al anului fiscal incheiat in 2014 au fost emise rezultate in crestere. Monsanto a raportat castiguri de 1,62 dolari per actiune. Comparativ cu anii anteriori, actiunile in curs de desfasurare au crescut de la 5,10 la 5,20 dolari, iar cele de orientare de la 5,12 la 5,22 dolari. Cea mai mare crestere economica globala in urmatorii cinci ani este de asteptat sa vina din seminte, cu o contributie pentru un profit brut de peste 4 miliarde de dolari in aceasta perioada.

"In trimestrul al treilea al acestui an suntem pe drumul cel bun pentru a conduce majoritatea cresterii al intregului an, caci performanţa intr-un mediu agricol dificil arata valoarea portofoliului nostru de produse", afirma Hugh Grant, presedinte si director executiv Monsanto. "Portofoliul larg de soluţii pentru fermieri ne da incredere sa vizam dublarea veniturilor noastre per acţiune in urmatorii cinci ani si sa dezvoltam prioritaţile noastre de alocare de capital; aici este inclusa si o rascumparare a acţiunilor de autorizare in valoare de 10 miliarde de dolari care face compania Monsanto capabila sa ofere valoare acţionarilor nostri".

Investitiile-cheie pentru dezvoltarea mediului de afaceri efectuate in 2014 includ achizitia Climate Corporation si Novozymes BioAg Alliance. In ceea ce priveste fluxul de numerar, pentru primele noua luni ale anului fiscal incheiat recent, activitatea de exploatare a reprezentat o sursa de 371 milioane de dolari. Numerarul net necesar activitatilor de investitie pentru aceeasi perioada a fost de aproximativ 1,7 miliarde de dolari, comparativ cu 387 milioane de dolari din 2013. Numerarul net atribuit activitatilor de finantare pentru primele noua luni ale anului fiscal 2013-2014 a fost de 1,4 miliarde de dolari, comparativ cu cele 399 milioane de dolari din anul anterior.

Despre companie

Monsanto este unul dintre liderii globali ce ofera solutii bazate pe tehnologie si produse agricole care imbunatatesc productivitatea la nivel de ferma si calitatea hranei. Monsanto continua sa sustina atat fermierii mici cat si pe cei mari pentru a produce mai mult in timp ce se conserva mai mult resursele noastre naturale, cum ar fi apa si energia. Pentru a afla mai multe despre activitatea noastra si angajamentele noastre, va rugam sa vizitati: www[.]monsanto[.]ro.
Urmariti activitatea noastra pe Twitter MonsantoCo, pe blog-ul companiei, Beyond the Rows (Dincolo de randuri) la adresa www[.]monsantoblog[.]com, sau abonati-va la comunicatele noastre de presa prin News Release RSS Feed.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram