Rosie Huntington – Whiteley este imaginea colectiei de vara Autograph de la Marks and Spencer

27 iunie 2014

Rosie Huntington – Whiteley, actrita si fotomodelul de origine britanica, continua colaborarea cu Marks & Spencer devenind imaginea noii colectii de vara Autograph. Noua linie de haine de vara este dominata de culori pastelate, iar croiala elenganta a pieselor vestimentare va fi perfecta pentru crearea unor tinute diferite ce vor pune in valoarea feminitatea, exact asa cum este prezentata si de Rosie in noile imagini ale campaniei.
Rosie, una dintre cele mai cunoscute fotomodele la nivel mondial, nu este doar imaginea noii colectii, ci a participat activ la crearea noilor piese vestimentare. Noile imagini o prezinta pe englezoaica in diferite tinute care pun in valoare frumusetea nativa a acesteia, dar si croiurile special alese chiar de ea.
Mai mult, in afara de colaborarea pentru noua colectie de vara, Rosie detine si propria linie creata pentru Autograph. Piesele din aceasta colectie semnata de ea sunt realizate pe gustul fiecarei persoane, utilizandu-se numai materiale de inalta calitate. Colectia are la baza culori pastel, motive florale sau clasicul alb si negru, astfel potrivindu-se cu cele mai multe ocazii din viata unei femei.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram