Se lanseaza Vlahia Restaurant amp; Lounge in Brasov

25 iunie 2014

Evenimentul de lansare a restaurantului Vlahia, noul Lounge din Piata Sfatului, va prezenta un concept diferit, menit sa reaseze raportul client/servicii/traditie/rafinament, pornind chiar de la sloganul Vlahia:
„Gust Bun cu Bun Gust”.

Lansarea se va desfasura sub forma unui cocktail party si va aduce in atentia participantilor creatii gastronomice concepute de Maestrul in Arta Culinara Petrisor TANASE, degustari de vin si meniul special pregatit pentru acest eveniment.

Maestrul Petrisor TANASE nu este doar invitat al evenimentului, ci face parte din echipa Vlahia Restaurant & Lounge, fiind autor al meniului.

Cu ocazia lansarii, echipa Vlahia doreste sa obtina totodata si opinia invitatilor, pregatind un formular de evaluare in cadrul caruia preparatele servite vor putea fi votate, in functie de preferinta, mod de prezentare si gust. In urma centralizarii optiunilor exprimate si a rezultatelor, meniul Vlahia Restaurant & Lounge va fi personalizat, excluzandu-se practic preparatele care obtin cele mai putine voturi.

Alaturi de invitatii de marca (reprezentanti ai autoritatilor, VIP, parteneri), de specialistii in gastronomie sau de reprezentantii presei brasovene, la eveniment vor avea acces si cativa dintre clientii fideli ai Vlahia Restaurant & Lounge si Pensiunii Vlahia INN, deschisa in urma cu 6 ani la Moeciu de Sus. In cadrul unui concurs desfasurat exclusiv pe pagina Facebook a restaurantului, 10 clienti vor putea castiga cate o invitatie dubla la evenimentul de lansare. In limita locurilor disponibile, terasa Vlahia Restaurant & Lounge va fi deschisa clientilor care vor dori sa se alature acestui moment important.

Pentru orice detalii suplimentare sau fotografii, echipa Vlahia Restaurant & Lounge va sta la dispozitie!

Vlahia Restaurant & Lounge
Rodica BALASOIU

PR & Comunicare
Leea CATINCESCU

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram