Cell GSM deschide un nou sediu

18 iunie 2014

In momentul de fata putem fi gasiti in cateva puncte de lucru in capitala:
1. Baneasa Shopping Center, zona caselor Carrefour
2. Baneasa Shopping Center, etaj 1, langa Orange
3. Bucuresti Mall
4. Nicolae Caramfil, nr. 44, sector 1
5. Calea Mosilor, nr. 201
6. Sos. Stefan cel Mare, nr. 46 (vis-a-vis de Spitalul Colentina)
7. Str. Zizin, nr. 11 (langa Mall Vitan)

Calitatea serviciilor pe care le prestam este dovedita si de popularitatea de care ne bucuram in acest mediu virtual, in care CellGSM Service a devenit unul dintre cele mai importante magazine online de la noi din tara.

Comercializam produse sigilate si ne sustinem clientii oferind garantie si post garantie pentru terminalele si accesoriile pe care le vindem in oricare din unitatile noastre, indiferent daca este vorba de spatiile din Baneasa Shoping City, Bucuresti Mall si Nicolae Caramfil sau de service-urile autorizate din Calea Mosilor, Calea Vitan respectiv Stefan cel Mare.

Profesionalismul de care am dat dovada, promotiile pe care le-am oferit si seriozitatea cu care am tratat fiecare client ne-au propulsat, treptat, in topul celor mai mari firme de pe piata locala de profil. Clientii nostri multumiti sunt cea mai clara dovada in acest sens.

Iar pentru a ne imbunatati in permanenta serviciile, am demarat si derulam in continuare contracte de service cu cei mai importanti operatori de telefonie mobila de la noi din tara, cat si cu importatorii de terminale mobile.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram