CLEAR Men – 100 pentru barbati

13 iunie 2014

Atunci când barbatii isi doresc sa-si schimbe tunsoarea ar trebui sa tina cont, dincolo de trendurile din domeniu, de structura fetei, de cea a parului (daca este cret sau drept), de stilul de viata si personalitatea lor. Mai important, insa, ar trebui sa se asigure ca au un scalp sanatos, fara matreata.
Dr. Constantin Venerus – Popa, medic primar dermatolog la clinica Medsana, declara:
”Indiferent de multitudinea de produse cosmetice pe care le pot folosi barbatii pentru a-si aranja parul, nimic nu arata si se simte mai bine decât un scalp curat si sanatos. Iata de ce ar trebui sa tina cont barbatii in procesul de ingrijire:
• Sa-si spele parul zilnic, cu un sampon potrivit tipului de par
• Macar o data pe saptamâna, sa-si maseze scalpul cu vârfurile degetelor. Masajul scalpului ajuta la imbunatatirea circulatiei periferice, iar astfel firele de par primesc toti nutrientii benefici
• Sa evite actiunile care pot duce la uscarea scalpului precum: spalarea pe cap cu apa fierbinte, ce provoaca eliminarea uleiurilor esentiale de pe scalp sau uscarea excesiva cu foehn-ul
• Parul ud sa fie uscat cu prosopul, dar nu cu frecari puternice pentru a evita iritarea scalpului”.

CLEAR intelege diferentele dintre scalpul barbatilor si cel al femeilor si ofera solutii personalizate de ingrijire a parului.

CLEAR Men este samponul antimatreata pentru barbati numarul 1 in lume*. Creat 100% pentru barbati contine un complex unic de agenti antimatreata, pro-vitamine, minerale, uleiuri si ingrediente active, complex denumit BIONUTRIUM 10, ce se afla in toate cele 3 variante de sampon CLEAR Men:
CLEAR 24 Fresh, recomandat pentru toate tipurile de par. Datorita combinaţiei de ceai verde, ginseng si ingrediente active antimatreata, CLEAR 24 Fresh este soluţia ideala pentru o senzaţie de confort ce dureaza intreaga zi.
CLEAR Refreshing Grease cu esenţe de citrice este special creat pentru a ajuta la mentinerea sub control a scalpului cu tendinta de ingrasare. Indeparteaza inca de la prima utilizare excesul de sebum pentru a mentine scalpul curat şi ajuta la prevenirea apariţiei matreţii.
CLEAR Cool Sport Menthol - ingredientele active ce intra in componenţa acestuia ajuta la hranirea scalpului in profunzime şi la cresterea rezistenţei naturale a pielii capului impotriva matreţii, iar efectul racoritor al mentei ofera prospetime 24 de ore.
In viata de zi cu zi fiecare detaliu conteaza, iar un par sanatos, fara matreata, poate face diferenta.
CLEAR Men. Zero Matreata.** Nimic de ascuns.

* Calcule efectuate de Unilever in baza datelor raportate de Nielsen pentru categoria de sampon antimatreata de barbati, utilizând datele cumulate din 39 de tari in perioada Ianuarie 2013 - Februarie 2014. Informatii disponibile la cerere.
** Matreata vizibila, necesita utlizare regulata

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram