ACCEDER SIMULARI DE AFACERI PENTRU MANAGERI amp; ANTREPRENORI

10 iunie 2014

Eduard Radu, fondator Acceder, are o experienta de 15 ani pe pozitii de managemnt in resurse umane si vanzari la nivel national si pe regiunea CEE in companii precum BAT, AVON, InBev Romania & Belgia si Heineken. Programele concepute si coordonate de Eduard au dezvoltat Directori Generali si echipe de management cu recunoastere la nivel international.

“Pentru ca un program de invatare sa poata fi evaluat la nivel de impact in organizatie este necesara o abordare pe situatii concrete pe care le intampina compania in functie de piata si de industria in care activeaza. De aceea, simularile de afaceri sunt core-business-ul nostru, pentru ca sunt capabile sa aduca o crestere reala de cunostinte si capabilitati intr-o organizatie. Programele de training si de coaching pe care le oferim, vin apoi sa completeze exercitiile de invatare”, declara Eduard Radu, fondator Acceder.

Piata de educatie manageriala in Romania are jucatori importanti, iar programele scurte si personalizate reprezinta o alternativa eficienta atat pentru absolventii de MBA, care doresc sa isi improspateze cunostintele, cat si pentru managerii care se confrunta cu situatii specifice si isi doresc sa dezvolte noi de strategii de leadership bazate pe implicarea echipelor.

“Perioada petrecuta in pozitii internationale de management m-a ajutat sa inteleg din interior nevoile reale ale persoanelor aflate in functii de conducere. Pasind in antreprenoriat, voi continua misiunea de a aduce beneficii reale echipelor de conducere, pe baza experientei si a rezultatelor obtinute in cei peste 15 ani”, adauga Eduard Radu.

Compania a fost lansata cu primul program de Management al Excelentei care a avut loc la finele lunii mai la World Trade Center cu participanti din echipe de top management ale unor companii multinationale si locale.

Eduard Radu este absolvent al unor programe avansate de management din Anglia, Franta, Canada si America la INSEAD, Wharton si Trinity Western University.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram