Digital Star cauta interni pentru departamentul de social media

5 iunie 2014

Internul ideal trebuie sa fie la curent cu trend-urile din social media, chiar inainte ca ele sa devina cunoscute, sa stie sa genereze reactii pe Facebook, sa inteleaga cum functioneaza Instagram, sa fie capabil sa creeze hashtag-uri care fac inconjurul newsfeed-urilor si sa stie sa masoare rezultatele obtinute. In plus, cei care aplica la internship trebuie sa fie recomandati de capacitatea de a fi responsabil, pasiunea pentru social media, de abilitatea de a invata repede, placerea de a lucra cu branduri din industrii diverse, corectitudine si creativitate in exprimare si optimism.

Cei interesati se pot inscrie pana pe 9 iunie 2014, trimitand un CV la [email protected], impreuna cu rezolvarea unor task-uri pornind de la brandul de inghetata Cool Summer. Sub sloganul “Indrazneste sa fii cool”, brandul se pozitioneaza ca fiind tanar, funny, cool si plin de culoare.

Primul task presupune ca aplicantii sa creeze 5 teme "umbrela", care sa poata fi declinate in diferite tipuri de content pentru pagina de Facebook a brandului de inghetata, pe toata durata verii. Cel de-al doilea task este sa creeze cate doua postari de Facebook (cu text si imagine) pentru fiecare dintre cele 5 teme. Task-ul numarul 3 este ca cei care aplica sa numeasca trei campanii impresionante de social media, impreuna cu o motivatia pentru care le-au ales. Pentru cel de-al patrulea task, candidatii trebuie sa emita o parere despre social media care sa provoace membrii echipei Digital Star.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram