Lux și servicii premium într un proiect coordonat de GolinHarris pentru Mercedes Benz România

3 iunie 2014

“Mercedes-Benz Viano este soluția excelentă atât pentru călătoriile din timpul liber, cât și pentru cele de business, fiind un veritabil birou mobil, iar InterContinental este una dintre destinațiile preferate ale oamenilor de afaceri care vizitează Bucureștiul. Prin acest proiect, am vrut să oferim jurnaliștilor și bloggerilor un preview al serviciilor oferite de cele două companii, iar conceptul propus de GolinHarris a reprezentat modalitatea perfectă pentru a demonstra acest lucru”, a declarat Ioana Lemnaru, Sales & Marketing Manager Vans, Mercedes-Benz România.

Echipa GolinHarris a organizat o serie de evenimente speciale dedicate bloggerilor și jurnaliștilor de auto, business și lifestyle. Astfel, participanții au beneficiat de un tur dedicat cu Mercedes-Benz Viano, alături de Chief Concierge InterContinental, și au fost cazați pentru o noapte la hotel, având acces la toate facilitățile premium oferite. În plus, toți jurnaliștii și bloggerii au participat la o cină specială, alături de invitați surpriză - Cătălin Ștefănescu și Andi Moisescu, împreună cu reprezentanții Mercedes-Benz România și InterContinental București.

„Mercedes-Benz Viano și hotelurile de lux sunt « a match made in heaven », transportul elegant al invitaților fiind o prioritate pentru locațiile care pun cu adevarat preț pe confortul oaspeților. Colaborarea cu InterContinental, născută în mod firesc, a fost « condimentată » cu serviciul de concierge al hotelului, datorită căruia cei implicați în campanie au vizitat Bucurestiul într-un mod total nou. Reacțiile lor ne-au arătat că am reușit să îi surprindem cu informații noi, neștiute, completate cu o sesiune de răsfăț”, a declarat Alina Popa, Head of Consumer Division, GolinHarris.

Echipa GolinHarris a fost formată din Alina Popa (Head of Consumer Division), Ana Trif (Senior Manager), Raluca Duță (Community Manager), Diana Bucuroiu (Community Manager) și Cătălina Ion (Media Associate).

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram