ioteoCam supravegheaza ti locuinta si petrece o vacanta relaxanta

3 iunie 2014

Ce este ioteoCam?

Bazat pe principiul de "Internetul Obiectelor", ioteoCam este o camera de supraveghere video IP inteligenta, conectata la Internet. Utilizatorul poate controla cu usurinta camera si poate consulta in timp real inregistrarile, de pe un smartphone, PC sau tableta. Datorita ioteoCloud, toate secventele video sunt inregistrate si stocate pentru 30 de zile.

ioteo are multe domenii de aplicare, atat in viata privata cat si la nivel profesional. ioteoCam poate fi folosita ca un sistem de securitate pentru casa, pentru a verifica ceea ce se intampla la birou dar si pentru a asigura siguranta unei afaceri. De asemenea, ioteoCam te ajuta sa verifici daca cei mici au ajuns acasa de la scoala, daca bona are grija de copii tai asa cum te astepti ori daca prietenul tau necuvantator te asteapta cuminte acasa.

Care sunt avantajele ioteoCam?

Renunta la instalarile greoaie si foarte scumpe ale sistemelor de supraveghere video! Cu ioteoCam, tot ce ai nevoie este de o conexiune la internet (Wi-Fi sau cablu) si in mai putin de cinci minute totul este configurat. Aceasta este solutia cea mai completa si cea mai simpla de utilizat.
Din camera de hotel sau de la barul de pe plaja, utilizatorul poate verifica direct de pe smartphone sau tableta daca totul merge bine acasa, chiar si in timpul noptii. In caz de detectare a miscarii, utilizatorul va primi o notificare sau un e-mail. Cu nici un cost suplimentar, utilizatorul are posibilitatea de a partaja imaginile cu prietenii lui ori cu familia. Datorita serviciului optional ioteoCloud, video-urile sunt inregistrate 24h/24 si stocate pentru 30 de zile pe servere securizate.

Mergi in vacanta dar vrei sa iti stii locuinta in siguranta? Acest lucru este acum posibil datorita ioteoCam!
ioteoCam este disponibila acum pe site-ul nostru la pretul promotional de 349 RON*. Abonamentul optional ioteoCloud este de 9.95 € / luna.

*Oferta limitata, iunie 2014

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram