PIRELLI PREZINTA ULTIMA EVOLUTIE A SERIES:01 SI NOUA GAMA NOVATREAD LA ESSEN SHOW

2 iunie 2014

Milano, 30 mai 2014 – Pirelli a ales renumitul Tyre Show de la Essen pentru lansarea mondiala a unei uriase game de inovatii in sectorul transportului comercial. Printre starurile celui mai important show din lume dedicat pneurilor se numara si cea mai noua evolutie a Series:01 si noua gama de pneuri NOVATREAD.

Noile produse lansate la Essen au fost dezvoltate utilizandu-se cele mai noi tehnologii de constructie si design, asa cum s-a intamplat si in cazul reinnoirii gamei de pneuri pentru automobile Ultra High Performance. Pentru operatorii comerciali, o atentie deosebita a fost acordata fiabilitatii si sigurantei. Comparativ cu precedenta generatie de produse, noua gama de pneuri pentru camioane ofera o durata de viata mai lunga, posibilitatea resaparii mai usoare si imbuntatirea manevrabilitatii pe suprafete ude sau uscate.

Evolutia tehnica a gamei R:01II vizeaza atat structura cat si compozitia. Introducerea carcasei ranforsate ajuta la o mai usoara resapare in timp ce noua formula a compozitiei garanteaza o durata de viata mai lunga si o manevrabilitate mai buna intr-o mare varietate de conditii.

Gama R:01II este vanduta cu doua variante a profilului de rulare: FR:01II si TR:01II

FR:01II este construit special pentru axele directoare. Noua generatie de pneuri include o banda de rulare mai lata, ce ajuta la obtinerea unei durate mai mari de viata precum si la imbunatatirea preciziei si tinutei de drum. Exista de asemenea si o evolutie a canelurilor benzii de rulare, pentru maximizarea ratei de expulzare a pietrelor si a altor obiecte, crescandu-i astfel durabilitatea.
TR:01II este un pneu pentru axele libere. Multumita impresionantei tinute de drum in conditii de iarna, acest pneu a fost recompensat cu marcajul European 3PMSF (Three-Peak Mountain Snowflake)

Pirelli este de asemenea specializat in transportul de persoane pe distante lungi, cu noua gama H:01 COACH prezentata la Essen. Aceasta consta din FH:01 COACH pentru fiecare axa si TH:01 COACH – special conceputa pentru axele motoare.

Inovatiile pentru aceasta gama de produse sunt de asemenea centrate pe structura si materiale. Carcasa ranforsata si noua compozitie creste durabilitatea pneului, conducand spre o durata de viata mai lunga si o mai facila reconstructie.

TH:01 COACH in dimensiunea 295/80R22.5 beneficiaza de marcajele M+S si 3PMSF care subliniaza nivelul de performanta chiar si in conditii de vreme rece.

Raspunzand la recentele tendinte din piata, FH:01 COACH cu dimensiunea de 295/80R22.5 are un indice de sarcina marit (154/149 M). FH:01 cu dimensiunea 315/70R22.5 si 315/60R22.5 va fi in curand disponibil cu indice de sarcina XL (extra load).

Pirelli isi extinde de asemenea gama de pneuri pentru remorci si semi-remorci cu modelul ST:01 M+S. Acesta este un nou pneu all-season, creat pentru a oferi siguranta si performanta chiar si pe suprafete alunecoase sau acoperite cu zapada.

Atentia companiei italiene asupra inovatiei permanente si dezvoltarii a condus la evolutia gamei de pneuri pentru autobuzele urbane: MC85/MC88. Prin noile ranforsari laterale si compozitiei inovatoare a flancului, aceasta ofera acum o mai buna rezistente si o mai lunga durata de viata.

Respectul pentru mediu este ridicat dupa cum o demostreaza agenda Pirelli de la Essen, prin inovatiile ce inlcud NOVATREAD: o noua gama de anvelope complet reconstruite utilizandu-se carcase originale Pirelli. Procesul precis de regenerare si performantul control de calitate realizat de Pirelli fac ca NOVATREAD sa fie printre cei mai importanti jucatori de pe piata. Produsele NOVATREAD sunt ideale pentru cei care cauta acelasi tip de performanta ca si in cazul unui pneu nou, dar la un pret foarte avantajos.

Show-ul de la Essen este de asemenea o oportunitate pentru Pirelli de a prezenta in exclusivitate sectiunea restilizata dedicata camioanelor a site-ului oficial al companiei, precum si lansarea unei noi campanii publicitare.

Printre noutatile aduse de noul continut al site-ului oficial sunt si doua filmulete care demostreaza rezultatele comparative la franarea pe ud si in privinta economiei de carburant, precum si un material video cu declaratiile proprietarilor de flote, care opereaza intr-o mare varietate de sectoare comerciale din intreaga lume.

In sectiunea interactiva dedicata CyberFleet, utilizatorul poate interactiona personal cu functiile cheie ale acestei tehnologii inovatoare de la Pirelli. Aceasta include functiile Track&Trace pentru datele vehiculelor, precum si o gama larga de informatii privind presiunea si temperatura pentru toate pneurilor echipate cu CyberFleet. Utilizatorul poate de asemenea verifica cati kilometri a efectuat fiecare pneu, carei „Clase energetice CyberFleet” apartine vehiculul si sa exploreze toate celelalte functii construite in cadrul acestui performant instrument de analiza si raportare.

Numarul managerilor de flote care au adoptat acest sistem creste constant, acesta fiind util pentru gestionarea eficienta a propriilor flote si exploatarea la maximum a pneurilor Pirelli.

Nu este insa vorba doar despre lumea digitala. Revista tiparita „Truck” dedica spatii ample noii game Series:01 si tuturor produselor dedicate camioaneloe care vor aparea la Milano.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram