Harley Davidson Bucuresti intra in portofoliul THE PRACTICE

30 mai 2014

“La nivel global, Harley-Davidson construieste de 110 ani o poveste impresionanta, in care rolurile principale sunt ocupate de clienti si pasiunea lor pentru motoare. Din punct de vedere al comunicarii, Harley-Davidson respecta un standard riguros al imaginii, al relatiei cu toate audientele relevante si, implicit, al comunicarii. THE PRACTICE a dovedit ca are o intelegere excelenta a brandului, a oportunitatilor si a provocarilor lui. De asemenea, ne-a demonstrat ca are gandirea strategica, resursele si competentele necesare pentru a raspunde provocarilor Harley-Davidson pe piata romaneasca”, a declarat Bogdan Bucurescu (Director General, Harley-Davidson Bucuresti).

“Ne bucuram ca un brand legendar precum Harley-Davidson ne-a ales ca partener de comunicare in Romania. La THE PRACTICE avem o abordare integrata asupra comunicarii si prin tot ceea ce facem ne propunem sa fim creativi si eficienti pentru ca brandurile din portofoliul nostru sa isi atinga obiectivele. Vom face acelasi lucru cu intelepciune, profesionalism si pasiune si pentru Harley-Davidson”, a declarat Monica Jitariuc (Co-Managing Director, THE PRACTICE).

Parteneriatul THE PRACTICE si Harley-Davidson a fost inaugurat cu Harley Spring Barbeque, o actiune de comunicare ampla care a presupus intalnirea informala intre membrii comunitatii HOG (Harley Owners Group) si presa sau admiratori ai brandului. Intr-o atmosfera tipic americana, Harley-Davidson Bucuresti a marcat lansarea a trei modele noi - Low Rider, SuperLow 1200T si Street Bob Editie speciala.

Mai mult, THE PRACTICE a gestionat comunicarea pentru Legends on Tour. Un transport special de 23 de motociclete legendare a ajuns pe 21 mai in Bucuresti pentru ca toti cei pasionati sa le poata testa intr-un power ride. Camionul care transporta motocicletele a fost precedat de o parada a membrilor comunitatii H.O.G. (Harley Owners Group) intr-o desfasurare spectaculoasa, pe un traseu din centrul Capitalei. Pe parcusul weekend-ului 23 - 25 mai, peste 300 de iubitori ai motoarelor au testat cele 23 de modele. Printre participanti s-au aflat si vedete precum Roxana Ciuhulescu, Bogdan Stelea, Gabriel Coveseanu si alti pasionati de motoare.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram