Echipa Centrului oftalmologic Oculus a fost invitata la cel mai important congres oftalmologic anual britanic organizat de Royal College of Ophthalmologists

28 mai 2014

În cadrul simpozionului de specialitate la care au participat chirurgii Oculus, prezenţa românească a fost salutată entuziast - cu sala arhiplină şi cu discuţii interesante la sfârşitul prezentării. Centrul Oftalmologic Oculus este singura clinică de profil din România şi din Europa de Est care deţine un astfel de echipament tehnologic de ultimă generaţie. Sistemul Verion alături de întreaga suită "Cataractă Refractivă" e singurul din zona est-europeană, din cele doar trei prezente în întreaga Europă.
“A fost o experienţă interesantă, într-o ţară în care serviciile medicale şi sistemul medical funcţionează din ce în ce mai bine. Dar, în primul rând, a fost o experienţă în care am reuşit să le arătăm şi britanicilor că oftalmologia românească (sau o parte din ea) nu e cu nimic mai prejos faţă de cea vest-europeană sau americană”, a declarat dr. Ozana Moraru (foto) la revenirea în ţară.
Chirurgii Oculus sunt singurii oftalmologi români invitaţi de diverse organizaţii de profil europene şi mondiale să-şi prezinte experienţa la cele mai înalte foruri de specialitate din lume, atât prin conferinţe teoretice, cât şi prin sesiuni de operaţii în sistem Live, iar această prezenţă la Birmingham nu a făcut decât să confirme aprecierea pe care colegii europeni o au la adresa chirurgilor acestei clinici autohtone.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram