START la inscrieri Incep cursurile de vara la SAE Bucuresti

28 mai 2014

In perioada de vara, Institutul SAE organizeaza cursuri scurte cu urmatoarele specializari:

Electronic Music Production - 12 sedinte a cate 3 ore - predare engleza sau romana;
Curs DJ - 6 sedinte a cate 3 ore - predare engleza sau romana;
Introducere 3D Max - 10 sedinte a cate 3 ore predare romana;
Curs introductiv desen - 10 sedinte a cate 3 ore cu predare in romana.

Institutul SAE Bucuresti le mai propune tinerilor si cursuri introductive in lumea sunetului si a mixajului profesionist, in limita locurilor disponibile.
Live Sound Engineering – Data de incepere: 25 iunie, 36 ore, cu posibilitate de desfasurare si in week-end.

Live Sound Engineering este cursul cel mai accesat din cadrul Institutului SAE. Inginerii de sunet de concert cu adevarat buni au nevoie de mai mult decat de a baga niste amplificatoare in priza si de a apasa cateva butoane. Au nevoie de cunostințe de acustica si electronica, combinate cu abilitatea de colaborare cu o trupa sau un producator pentru a le oferi sunetul pe care si-l doresc. Fiecare loc este diferit - de la barul confortabil la o sala de concerte de dimensiuni medii sau o arena in aer liber - si fiecare aduce propriile sale provocari de inginerie audio.

Secrets of Mixing – Data de incepere: 25 iunie, 16 ore, cu posibilitate de desfasurare si in week-end.
Cu o combinatie ideala de sfaturi si trucuri, folosite de unul dintre ce cei mai buni ingineri de sunet din domeniu, acest scurt curs este nepretuit pentru oricine cauta sa profite la maximum de muzica pe care o realizeaza. La terminarea cursului studentii vor stii ce este mixajul, cand sa inceapa mixajul, care sunt diferitele abordari si consecintele lor asupra produsului final. Evident, acestia vor trece prin toate etapele mixajului si vor avea la finalul cursului cunostinte dobandite direct de la profesionisti.

„Educatia este cel mai pretios cadou pe care parintii il pot oferi copiilor, motiv pentru care Institutul SAE deschide tinerilor noi oportunitati catre lume si un viitor mai bun, unde se pot dezvolta profesional si personal, pentru a excela.” a declarat Raluca Iosif, reprezentant al SAE Institute.

De asemenea, in perioada de vara 2014, la Institutul SAE Bucuresti va avea loc evenimentul „Ziua Portilor Deschise” in zilele de: 21 Iunie 2014; 12 Iulie 2014 si 6 Septembrie 2014.

Sunt asteptati studentii, parintii, liceenii sau pe toti cei interesati sa viziteze scoala SAE. Prima sesiune de intalniri va avea loc Sambata, 21 Iunie 2014, incepand cu orele 10:30, la sediul SAE Bucuresti din strada Str. Aviator Gheorghe Stalpeanu nr. 8, unde se va desfasura evenimentul „Ziua Portilor Deschise”. Toti cei interesati sa afle mai multe informatii despre activitatile si cursurile oferite de SAE Bucuresti sunt invitati sa viziteze site-ul Institutului SAE.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram