Bucharest Shopping transformã shoppingul intr o joacã de copii si iti aduce un beneficiu de 20 la Ilinca si Naturino

22 mai 2014

Magazinul Naturino, situat la acelasi etaj, este lider mondial in materie de incaltaminte pentru copii, avand o experienta de mai bine de 40 de ani. Colectiile Falcotto pentru primii pasi, W6YZ pentru juniori nonconformisti si originali, Moschino Baby Kid Teen pentru fiecare zi sau ocazii speciale exprima cele mai noi trenduri, stiluri si inovatii in domeniu. Elementele care descriu cel mai bine Naturino pentru sezonul primavara-vara 2014 sunt culorile, energia, vitalitatea si un puternic sentiment de distractie.
Fie ca esti in cautarea unei tinute lejere in care cel mic sa se bucure de zilele insorite ale vacantei sau a unor obiecte vestimentare elegante, Ilinca si Naturino te invita sa descoperi colectiile sic de care cei mici cu siguranta se vor bucura. Pe langa beneficiul de 20%, Bucharest Shopping te asteapta in cele doua magazine, sambata si duminica, 24 si 25 mai, cu o multime de surprize, create special pentru a transforma shoppingul alaturi de cei mici intr-o experienta plina de culoare si veselie.

Aplicatia mobila Bucharest Shopping este un instrument prin care iubitoarele de moda pot avea acces constant la informatii complete despre magazine, ultimele colectii, promotii sau oferte speciale. Prin intermediul Pink Card-ului unic generat de aplicatie, Bucharest Shopping aduce tuturor celor care cauta un look impecabil pentru cei mici promotii de -20% pentru orice produs din magazinele Ilinca si Naturino, din Baneasa Shopping City, in perioada 24-25 mai.

Magazinul Ilinca, situat la etajul 1 in Baneasa Shopping City, ofera cele mai chic tinute pentru copii cu stil si atitudine, tinute pentru copiii la moda, cuprinzand in exclusivitate colectiile marcilor de lux: Il Gufo, Simonetta, I Pinco Pallino, Roberto Cavalli si Miss Grant.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram