COMUNICAT DE PRESA

20 mai 2014

In perioada 23-28 februarie se organizeaza seria VI de ateliere si seminarii tematice din cadrul Academiei Medicale de Vara la Predeal, Hotel Rozmarin, in cadrul proiectului:

“Competente pentru adaptabilitate si flexibilitate in sistemul de sanatate,
in contextul descentralizarii”, ID proiect POSDRU 51596

Proiectul este implementat de Confederatia Nationala a Sindicatelor Libere din Romania – Fratia in parteneriat cu Federatia Sanitas, Fundatia Dezvoltare in Europa si doi parteneri transnationali din Italia, si anume Azienda ULSS N. 20 di Verona si Unionservices.

In cadrul proiectului mai sus mentionat se organizeaza Academia Medicala de Vara care cuprinde 6 serii de ateliere si seminarii tematice cu un total de 660 de participanti. Primele trei serii au avut loc in pedioada mai – iunie 2013, la Eforie Nord urmand ca urmatoarele trei sa se desfasoare in perioada septembrie 2013 – februarie 2014 la Hotel Rozmarin, Predeal.

In cadrul acestor evenimente se organizeaza workshop-uri si seminarii pe specializari medicale cu participarea unor specialisti italieni si romani. Scopul evenimentelor este de a prezenta o paralela intre sistemul sanitar din Romania si cel din Italia. La seria VI de ateliere si seminarii tematice sunt asteptati sa participe cate 110 angajati ai sistemului sanitar din Romania, absolventi ai cursurilor urmate prin proiect.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram