Centrul oftalmologic Oculus introduce în premiera în România laserul MEL 90 cea mai noua generație de lasere Excimer destinate operarii viciilor

9 mai 2014

Bucureşti, 08 mai 2014 – Cea mai nouă generație de lasere Excimer destinate operării viciilor de refracție (miopia, hipermetroipia, astigmatismul), laserul MEL 90, a fost lansat la Centrul oftalmologic Oculus din Bucureşti, fiind și singurul laser din această nouă generație activ în România. Cel mai avansat şi complet dispozitiv destinat chirurgiei viciilor de refracţie practic elimină dependenţa de ochelari şi asigură operarea unor miopii mai avansate decât cele operate în prezent.
Avantajele noului laser față de generația anterioară sunt: o scurtare semnificativă a operației prin frecvența mult mai mare a impulsurilor laser şi prin scurtarea timpului de acțiune a radiației laser; reducerea gradului de subţiere a corneei pentru tratarea aceluiași număr de dioptrii datorită încorporării a diverse softuri ce fac posibilă tratarea unor miopii mai mari decât până acum, chiar și la pacienți cu cornee mai subțire; cicatrizarea mai rapidă și mai puțin aleatorie a zonei operate, făcând astfel mai previzibil și mai constant rezultatul refractiv al operației.
Graţie acestor beneficii semnificative, pacientul are șanse mult mai mari să atingă dioptria zero, iar acest rezultat să rămână stabil un timp mai îndelungat decât în prezent.
În doar trei săptămâni de când Excimer MEL 90 a fost instalat şi pus în funcţiune, la clinica Oculus s-au realizat aproape 75 de operații pentru vicii de refracţie. Aparatul este produs de firma germană Zeiss, cea mai inovatoare companie din lume în ce privește tehnologia, laserele și imagistica în oftalmologie.
“Progresul tehnologic este aproape instantaneu în medicina de azi. Oftalmologia evoluează permanent, este în fiecare zi altul. Laserul MEL 90 este cea mai avansată metodă chirurgicală în operarea viciilor de refracţie. În oftalmologie, România ţine pasul cu celor mai avansate dotări tehnice la nivel mondial, dar şi al standardelor profesionale“, au declarat dr. Cristian şi Ozana Moraru, managerii clinicii Oculus.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram