Sa fii diferit e un lucru bun

7 mai 2014

În perioada 1-31 mai 2014, Horus Center este alături de copii cu autism din judeţul Argeş prin campania de responsabilitate socială corporativă: “Să fii diferit e un lucru bun!”. În cadrul acesteia, un procent de 5 % din vânzările online de jucării şi rechizite şcolare va fi donat către Asociaţia Părinţilor Copiilor cu Autism Argeş (APCA).
În România, oficial sunt peste 5.000 de copii cu autism. Neoficial, numărul lor ar ajunge la 30.000 şi nu există încă o şcoală dedicată exclusiv lor. Din cauza aceasta, şansa lor de a se integra în comunitate şi de a duce o viaţă cât mai normală scade extrem de mult. Echipa Horus Center a stat alături de copii în centrul Asociaţiei Părinţilor Copiilor cu Autism Argeş, le-a aflat poveştile şi a decis să fie alături de ei.
Compania are o tradiţie de aproape 15 ani pe piaţa de papetărie din judeţul Argeş. “Am investit mult suflet pentru calitatea produselor noastre, promptitudinea livrării şi relaţia apropiată pe care am construit-o cu partenerii noştri, iar acum ne dorim să dăm înapoi comunităţii în care ne desfăşurăm activitatea.” spune Cristina Catinca, Director General Horus Center.
Ajută-ne să fim alături de copii diagnosticaţi cu autism şi să le arătăm tuturor că a fi diferit e un lucru bun! Comandă online jucării sau rechizite şcolare!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram