CLEAR: ingrijirea o condiție esențiala pentru un par frumos

29 aprilie 2014

Traim intr-o lume a aparentelor in care aspectul fizic a devenit un factor esential in construirea imaginii de sine, in care fiecare detaliu este observat de catre cei din jur. Dar avem si un motiv de optimism. CLEAR recunoaste presiunile la care suntem supuse si a devenit aliatul nostru pentru obtinerea unui par frumos si sanatos.
Avem la dispoziție nenumarate ustensile pentru a obține coafuri diverse. Fie ca alegem sa ne indreptam parul, fie ca ne dorim bucle si apelam la ondulatoare, dorinta este intotdeauna aceeasi: de a fi frumoase. Abuzul acestora ajunge de cele mai multe ori pe termen lung sa faca mai mult rau decat bine daca omitem sa-i oferim pielii capului si parului ingrijirea potrivita.
Dr. Constantin Venerus – Popa, medic primar dermatolog Medsana afirma ca:
In general, sampoanele sunt folosite pentru a indeparta sebumul de pe firele de par, sebum care poate atrage murdaria, paraziții, determinand boli specifice. In alegerea samponului potrivit, intotdeauna trebuie ținut cont de: tipul de par, capacitatea de a face sau nu spuma, usurința la clatit, viteza de uscare, felul in care se aranjeaza parul dupa spalare. Insa, inainte de toate, un sampon bun este cel care ingrijeste scalpul in profunzime si asigura nutrienții necesari in straturile adanci ale pielii.
In plus, in ingrijirea pielii capului si parului, ar trebui avute in vedere urmatoarele:
• perierea parului trebuie facuta cu regularitate, cu mențiunea speciala ca peria sa nu fie din material sintetic, ci din peri moi naturali. De asemenea, pieptenele nu trebuie sa aiba dinții ascuțiți pentru a nu agresa scalpul;
• cei care obisnuiesc sa-si maseze pielea capului dupa spalat trebuie sa rețina ca acest lucru trebuie facut fara a tracționa de firele de par, sa inceapa de la frunte spre varful capului sau de la ceafa spre varf;
• circulația sanguina la nivelul scalpului nu trebuie jenata de sepci, palarii sau bentițe foarte stranse;

Indiferent de provocarile pe care le intampinam in ingrijirea zilnica si aranjarea parului, CLEAR ne ofera soluția potrivita, printr-o gama variata de produse. Complexul NUTRIUM10, prezent in toate cele 5 variante de sampon pentru femei CLEAR, are la baza o formula cu nutrienți benefici care patrund in profunzime, consolidand si ameliorand starea pielii capului si a parului.
• CLEAR ANTI HAIR FALL fortifica firul de par fragil si reduce caderea parului cauzata de rupere cu pana la 95% (fața de un sampon fara balsam).
• CLEAR ICE COOL MENTHOL 2 in 1 racoreste si improspateaza scalpul si parul datorita extractului de mentol.
• CLEAR SCALP OIL CONTROL cu mentol si extract de lamaie elimina matreața vizibila si mancarimile asociate si indeparteaza excesul de sebum incepand de la prima spalare.
• CLEAR VOLUME MAXX pentru un par frumos fara compromisuri: zero matreața si mai mult volum inca de la prima spalare.
• CLEAR SENSITIVE SCALP, datorita formulei ANTI-ITCH calmeaza senzația de mancarime a pielii capului asociata cu matreata.
CLEAR te ajuta sa ai o piele a capului sanatoasa, un par minunat, fara matreața si, implicit, nimic de ascuns.
Bucura-te de un par ingrijit si sanatos, alaturi de CLEAR.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram