Pantofi Stiletto ieftini si din piele naturala de la PantofiDianeMarie

24 aprilie 2014
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Cu siguranta ai trecut si tu pe langa un magazin de incaltaminte si nu ai putut sa rezisti tentatiei de a intra si de a iti cumpara o pereche de pantofi. Mai ales cand te-ai indragostit inca de la prima privire de aceea pereche de pantofi superbi care stateau in vitrina magazinului.

Cu tocul lor subtire si inalt , cu varful usor ascutit, pantofii stiletto te-au cucerit inca de la inceput. Cu tocuri comode in comparatie cu pantofii cu toc si la moda, nu ai cum sa nu iubesti pantofii stiletto.

Pantofi stiletto au avut parte de o crestere in popularitate in randul tuturor femeilor din momentul in care personajul jucat de catre Sarah Jessica Parker, jurnalista Carrie, obisnuia sa poarte astfel de perechi de pantofi. Si pe langa asta, Carrie reusea atat de usor sa combine pantofi stiletto cu orice tinuta, chiar si daca se ducea sa isi cumpere ceva maruntisuri de la un magazin de la 2 strazi distanta.

Poti gasi pantofi Stiletto ieftini si din piele naturala de la Diane Marie, intr-o gama variata de modele.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram