Sisteme de ventilatie eficiente de la Cipri Electrik

24 aprilie 2014
Autor:
Zoom-Biz

Societatea Cipri Electrik din Bucuresti si-a propus promovarea unor tehnologii moderne in domeniul constructiilor, oferind o paleta larga de produse si servicii menite sa satisfaca chiar si cele mai exigente cerinte din acest segment: montaj sisteme de ventilatie, instalatii sanitare, instalatii electrice, placari pardoseli, amenajari interioare, constructie case la rosu sau la cheie si multe altele- toate realizate la cele mai inalte standarde de calitate.

De ce sa optati pentru montarea unor sisteme de ventilatie?

Aerul din spatiile interioare trebuie sa aiba o calitate deosebita intrucat confortul si santatea noastra depinde in mare masura de acesta. Conform unor studii de specialitate, 50% dintre problemele noastre de sanatate sunt cauzate de poluarea aerului interior. Avand in vedere acest lucru, Cipri Electrik recomanda montarea unui sistem de ventilatie profesional care are rolul de inlocui permanent aerul viciat din cladire cu aer filtrat, proaspat si curat. Cu ajutorul sau, dezvoltarea de microorganisme daunatoare sanatatii este impiedicata, cu atat mai mult cu cat aerul din spatiile interioare este supus incarcarii cu praf, umiditate, mirosuri si alti poluanti.

Achizitionand si montand astfel de sisteme de ventilatie veti reusi sa improspatati permanent aerul interior si sa eliminati acumularile de umiditate, responsabile chiar pentru deteriorarea elementelor de constructie si tamplarie prezente in spatiile respective. Daca optati pentru sisteme de ventilatie moderne si performante, veti putea face si economii semnificative de energie, unele dintre variantele constructive comercializate pe piata de specialitate fiind capabile sa refoloseasca toata caldura aerului evacuat pentru preincalzirea aerului ce va fi introdus.

Daca doriti sa va desfasurati activitatea intr-un climat sanatos si confortabil din punct de vedere termic, atunci sistemele de ventilatie pot reprezenta solutia de care aveti nevoie!

Cipri Electrik monteaza sisteme de ventilatie rapid si eficient!

In ceea ce priveste sistemele de ventilatie, factorii care contribuie la atingerea conditiilor de confort despre care vorbeam mai devreme, sunt urmatorii: temperatura, umiditatea, calitatea aerului, viteza curentilor de aer si nivelul de zgomot generat si transmis prin sistemele de ventilatie.

Daca aveti in plan achizitionarea unor astfel de echipamente, trebuie sa aveti in vedere si aceste aspecte intrucat pe piata de specialitate exista o multitudine de oferte. Asa cum in procesul de cumparare trebuie sa va ghidati dupa anumite criterii, la fel trebuie sa procedati si in momentul alegerii unui furnizor de servicii de montaj pentru acestea. Societatea Cipri Electrik detine experienta necesara si cunostinte vaste in domeniu astfel ca poate satisface cerintele si necesitatile voastre, indiferent de complexitatea lor.

Echipa societatii raspunde adecvat atat cerintelor beneficiarilor, cat si datelor impuse de particularitatile fiecarei lucrari in parte. In decursul timpului, evolutia firmei s-a realizat treptat, insa intr-un mod sigur, datorita profesionalismului si eficacitatii cu care a abordat toate lucrarile, precum si datorita diversitatii serviciilor oferite, preturilor competitive si conditiilor avantajoase de plata.

Alaturi de noi, aveti garantia unor servcii oferite in conditii optime de calitate si eficienta. Suntem o echipa sudata, responsabila, bine organizata, flexibila, dinamica si dedicata intereselor clientilor, care pastreaza confidentialitatea si echilibrul in tratarea problemelor specifice fiecaruia dintre voi.

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram