Noua berarie Siegfried PrivatBrauerei, situata pe soseaua Orhideelor nr. 19, s-a lansat de curand in cadrul unui eveniment cu specific nemtesc, la care au participat peste 200 de persoane. Din programul serii nu au lipsit ciolanul copt cu sorici crocant, berea rece, muzica bavareza si costumele specifice. La orele de varf, atmosfera germana a fost intregita de un ansamblu de suflatori care a interpretat cantece bavareze de petrecere.
Selectia de beri ce respecta Legea Puritatii Germane face din Siegfried locul cu probabil cea mai buna bere din oras. Siegfried Pils - bere tip Lager facuta dupa metoda traditionala la care fermentatia drojdiei dureaza minim trei saptamani, Siegfried Weizen - bere traditionala de un inalt rafinament, preparata din grau, orz si hamei si Siegfried Naturtrub - bere traditionala de tip Lager, nefiltrata, fac diferenta intre o bere traditionala germana si orice bere facuta in Romania, iar pentru a aprecia gustul deosebit nu trebuie sa fii un mare cunoscator.
Din meniul berariei fac parte specialitati culinare gustoase, care vor delecta simturile oricarui mofturos. Specialitatea bucatarului este renumitul ciolan german cu soriciul crocant care crantane intre dinti si carnea moale care se topeste in gura de frageda si buna ce e. Carnatii picanti te imbie la bere, carnatii albi se servescu cu celebrul mustar dulce, iar carnatii cu cascaval rulati in bacon pot fi serviti alaturi de o portie generoasa de cartofi prajiti, cartofi germani calzi sau salata de cartofi germani rece. Snitelul vienez de pui sau de porc e perfect intins, subtire si mare cat o farfurie la Siegfried!
Pofta de ceva dulce va fi potolita la Siegfried cu un strudel cu mere si sos de vanilie sau cu un strudel cu branza, nuci si stafide, fin, pudrat si aromat.
Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro