Asociația Corpul Român Salvaspeo CORSA anunța semnarea contractului pentru proiectul ”Calitate în formarea profesionala continua în domeniul speologiei şi domenii conexe”

14 aprilie 2014

Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritară: 1 Educația și formarea profesională în sprijinul creșterii economice și dezvoltării societății bazate pe cunoaștere, domeniul major de intervenţie: 1.4 Calitate în formare profesională continuă.
CORSA, împreună cu cei doi parteneri, GTC Brands și Resonance Advertising, au ca obiectiv întărirea Comitetului Sectorial de Formare Profesională prin crearea unui Centru de Resurse care pune la dispoziţia sectorului vizat specialişti, formatori şi evaluatori de competenţe profesionale în domeniul salvarilor din mediul subteran speologic. Pornind de la necesitățile din sector, proiectul îşi propune dezvoltarea a 10 calificări/ ocupaţii, sub formă de standarde ocupaţionale necesare sectorului.
Semnarea contractului pentru implementarea proiectului a avut loc în data de 13 martie, la sediul OIPOSDRU MEN din București.
Informații detaliate privind obiectivele și derularea proiectuluiu pot fi obținute de pe site-urile beneficiarului și ale partenerilor precum și de la adresa [email protected]. Puteti descărca varianta oficială a comunicatului pe site-ul Salvaspeo.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram