SensoDays lanseaza gama completa de parfumuri pentru comenzi online

18 martie 2014

SensoDays include o categorie largă de parfumuri care completează celelalte produse de wellness & beauty aflate pe site. Parfumurile prezente pe site-ul SensoDays sunt atât esențe clasice, cu nume sonore care s-au impus de-a lungul anilor pe piața de parfumuri și produse cosmetice, cât și cele mai noi propuneri ale caselor mari, simbolizând modernismul, senzualitatea, eleganța și rafinamentul.
Din cele mai vechi timpuri, parfumurile au fascinate lumea, fiind considerate un simbol al stilului, al senzualitatii, lăsând posibilitatea dezvăluirii propriei personalități. Parfumul înseamnă mireasma și esența absolută, fiind o formă de expresie a propriului stil.
Gama completă de parfumuri pentru comenzi online se remarcă prin calitatea superioară, toate parfumurile fiind 100% originale. Toate produsele sunt importate de la distribuitorii oficiali din țară și străinătate, comenzile putând fi verificate la punctul de livrare Băneasa.
Lansarea gamei complete de parfumuri aduce în prim plan publicului calitatea superioară a parfumurilor la un preț competitiv.

Despre SensoDays
SensoDays aparține grupului International Transactions & Services SA, ce deține o experiență de peste 8 ani în comercializarea unui număr mare de mărci de prestigiu din diverse domenii.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram