Kondor Training Academy Prima Academie dedicata profesionistilor din sectorul produselor de umbrire si securizare

19 februarie 2014

Academia este prima de acest fel din domeniu si se constituie drept un exemplu oferit de catre producatorul autohton de rulouri si tehnici de umbrire, Kondor, in sensul accentuarii importantei calitatii produselor comercializate si al cresterii profesionalismului serviciilor in domeniul de activitate desfasurat.
Obiectivele principale ale Academiei prevad, pe de o parte, sustinerea pe termen lung a activitatii partenerilor de afaceri ai companiei Kondor, iar pe de alta parte, imbunatatirea si transmiterea corecta a informatiei in domeniul produselor de uz indelungat destinate mediului rezidential, comercial si industrial. Academia a fost conceputa si realizata drept un sprijin concret in dezvoltarea afacerilor partenerilor Kondor. Argumentul a fost enuntat de insusi managerul companiei, domnul Alexandru Stanescu: “Succesul in afaceri al partenerilor nostri si reusita lor in vanzari stau la baza reusitei noastre si viceversa.”
Kondor Training Academy a reunit la prima sa intrunire peste 40 de parteneri din domeniu, iar contextul in care a fost organizat evenimentul este un argument in plus pentru transmiterea importantei strategiei companiei Kondor de a mentine calitatea inalta a produselor si un standard inalt de profesionalism al serviciilor. “Investitiile consistente si constante pentru dezvoltarea interna si pentru sprijinul partenerilor se reflecta, nu in ultimul rand, in standardul de viata pe care si-l doresc romanii atunci cand achizitioneaza produse de uz indelungat, atat in scop personal, cat si de afaceri”, a declarat Alexandru Stanescu, manager general Kondor.
Evenimentul s-a remarcat printr-o serie de prezentari relevante a celor mai solicitate si utilizate produse de izolare, umbrire, inchidere si securizare de pe piata de profil din Romania: pereti transparenti, usi de garaj, rulouri exterioare, copertine, grilaje metalice, plase antiinsecte. Cele doua parti ale evenimentului, impartite in cele doua zile de cursuri, au abordat intreaga gama de produse Kondor din perspectiva vanzarilor si a detaliilor tehnice si de montaj. Informatiile prezentate au fost asimilate in decursul timpului de catre profesionistii Kondor si redate in cadrul acestor seminarii, pentru intelegerea si
prezentarea corecta a produselor. Astfel de informatii, complete si complexe, nu au mai fost expuse pana acum in Romania in cadrul unor evenimente asemanatoare.
Pe langa produsele expuse, un instrument de vanzari si de marketing esential il reprezinta catalogul Kondor distribuit participantilor. Acesta contine mostre de produse si informatii despre beneficiile produselor si montajul acestora. Feedbackul oferit de invitati evidentiaza nevoia acuta de astfel de prezentari si cursuri profesionale pe piata de profil.
Compania Kondor este principalul producator si distribuitor de rulouri exterioare din Romania. De asemenea, gama variata de solutii de izolare, umbrire, inchidere si securizare destinate utilizarii in mediul rezidential si industrial face din Kondor una dintre cele mai competitive companii producatoare din Romania, cu o piata de desfacere la nivel local si european, in egala masura.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram