Pentru facturi mai mici la energie alege electrocasnicele eco friendly de la Electrolux

31 ianuarie 2014

Ingrijire profesionala a hainelor, cu un consum mic de energie electrica
Opteaza pentru electrocasnicele Electrolux din gama green, incadrate in clasa de energie A+, A++ sau A+++ (conform standardelor UE, cea mai buna eticheta privind eficienta energetica). Acestea vor fi prietenoase atat cu mediul inconjurator, cat si cu facturile de energie electrica. Poti alege masina de spalat rufe Electrolux SteamSystem, din clasa A+++, cu programe speciale cu abur. Aceasta consuma cu 20% mai putina energie decat un model obisnuit din aceeasi clasa.

In plus, daca alegi uscatorul de rufe EcoCare de la Electrolux, consumul de energie nu mai este o grija. Datorita tehnologiei profesionale de a usca hainele la temperatura redusa, acest echipament este cu 50% mai eficient energetic comparativ cu un uscator traditional din clasa A.

Fii ECOnom si refrigereaza eficient!
Echipamentele frigorifice functioneaza fara oprire pe tot parcursul anului, tocmai de aceea, alegerea unor modele eficiente energetic este absolut necesara. Consumul lor insumeaza un sfert din totalul de energie electrica utilizata intr-o locuinta, ceea ce inseamna ca pana si cele mai mici schimbari in consumul zilnic de energie pot avea efecte importante. Astfel, daca ai un aparat de refrigerare mai vechi de zece ani, este timpul sa il inlocuiesti cu unul nou, investind astfel pe termen lung. Opteaza pentru combinele frigorifice Electrolux, clasa A++, care pot utiliza si cu pana la 45% mai putina energie decat modelele din clasa A.

Confort deplin, costuri mici!
Daca ai ezitat sa iti achizitionezi o masina de spalat vase, pentru ca te ingrijora cresterea excesiva a consumului de apa, acum ar fi bine sa iti planuiesti o vizita la magazin si sa alegi masina de spalat vase RealLife® de la Electrolux, din clasa A+++. Datorita programului AutoFlex, echipamentul va calcula automat cantitatea de apa si energie necesare pentru curatare, in functie de gradul de murdarie si de incarcare. In plus, pentru si mai multa economie, poti alege modelul ESL6810RO, care, prin setarea programului Eco 50, foloseste doar 10 litri de apa la un ciclu de spalare.

Masina de spalat rufe SteamSystem de la Electrolux, clasa A+++ (-20% energie), model EWF1408WDL, poate fi achizitionata din magazinele de specialitate la preturi incepand de la 3515 RON.

Uscatorul de rufe EcoCare de la Electrolux, clasa A++, model EDH3487RDW, poate fi achizitionat din magazinele de specialitate la preturi incepand de la 4015 RON.

Combinele frigorifice Electrolux, clasa A++, pot fi achizitionate din magazinele de specialitate la preturi incepand de la 3158 RON.

Masinile de spalat vase RealLife® de la Electrolux, clasa A+++, pot fi achizitionate din magazinele de specialitate la preturi incepand de la 3515 RON.

***
Electrolux este lider global pe piata electrocasnicelor de uz casnic si profesionale, cu vanzari anuale de peste 40 milioane de produse, catre clienti din peste 150 de tari. Compania se concentreaza pe dezvoltarea de produse inovatoare, gandite special pentru a intampina nevoile reale ale consumatorilor casnici si profesionali. Gamele Electrolux includ frigidere, masini de spalat vase, masini de spalat rufe, aragaze, sisteme de aer conditionat si electrocasnice mici, precum aspiratoare, comercializate sub marci renumite ca Electrolux, AEG, Eureka si Frigidaire.

In 2012, Electrolux a inregistrat vanzari de circa 110 miliarde de coroane suedeze, avand peste 59.000 de angajati.

Pentru mai multe informatii despre Electrolux Romania, va rugam sa contactati: GolinHarris Bucuresti; Stefana Prozan – tel: 0758116588, e-mail: [email protected].

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram