Mutari Transport Mobila Atentie desavarsita in orice proces de transport mobilier

24 ianuarie 2014
Autor:
Zoom-Biz

Pentru ca fiecare lucrare de mutare a mobilierului este unica, este recomandat ca pentru executarea ei sa contactati o firma care sa respecte niste criterii importante pentru transport mobila sau marfa. Nu in ultimul rand, mutarea este o experienta care necesita atentie, spirit de organizare si o planificare stricta a operatiunilor necesare. Relocarea implica ambalarea si manevrarea cu atentie a mobilierului si a obiectelor, fie ca este vorba de locuinta sau sediul unei companii: obiecte grele, fragile, pretioase, dificil de transportat, incomode, cu multe componente, mici sau mari, vechi sau noi. O firma care dispune de personal calificat pentru manipulare mobilier, demontat-remontat, infoliere, fiind gata sa va vina in intampinare ori de cate ori aveti nevoie, este si Mutari Transport Mobila din Bucuresti.

Beneficiind de de peste 10 ani de experienta in domeniul mutarilor de locuinte si al relocarilor pentru birouri si sedii de firme, echipa Mutari Transport Mobila va pune la dispozitie personal bine instruit. Echipa firmei din capitala se mandreste cu experienta in operatiuni de mutari complexe, promptitudine si profesionalism in relatiile comerciale si o buna organizare a intregii activitati logistice.

Daca va intrebati cum se deruleaza procesul contactarii firmei de transport mobila, trebuie sa stiti ca intr-o prima etapa un expert al firmei din capitala va stabili impreuna cu dumneavoastra un plan pentru relocarea spatiului (locuinta, sediul unei firme) in conditii de eficienta maxima. Se va economisi timp prin stabilirea inca de la inceput a unei zile optime si a ordinii mutarii bunurilor. Firma va asigura demontarea si montarea mobilierului, impachetarea lor corespunzator in cutii si protejarea lor cu folie de plastic, precum si etichetarea cutiilor. Transportul lor se va face in deplina siguranta datorita echipei de profesionisti, obisnuita sa trateze bunurile clientilor cu deosebita grija in decursul oricarei mutari.

Mutari Transport Mobila isi desfasoara activitatea in Bucuresti, in orice localitate din Romania sau international. Autoutilitarele companiei sunt conduse de soferi profesionisti, care beneficiaza de resurse pentru a parcurge cele mai scurte rute si cele mai bune drumuri, pentru ca obiectele dumneavoastra sa ajunga in cel mai rapid timp la destinatie, in conditii perfecte. Camionetele prevazute cu lift de care firma dispune ajuta la manevrarea bunurilor cu grija, fara sa fie bruscate la incarcare si la descarcare, sau sa existe riscul unor accidente care sa le afecteze integritatea.

Clientii care apeleaza la serviciile Mutari Transport Mobila vor fi consiliati de catre conducatorul autoutilitarei cu care se va efectua operatiunea, despre felul in care este recomandat ca mobilierul si efectele personale sa fie asezate in spatiul de incarcare al masinii. Prin experienta pe care o au, conducatorii auto stiu cum trebuie asezate obiectele pentru a ajunge in cele mai bune conditii la descarcare si pentru a folosi la maximum spatiul de incarcare. Daca optati pentru serviciile de transport mobila cu incarcare si descarcare, echipele de lucru se vor ocupa de aranjarea obiectelor in spatiul masinii.

Imediat dupa ce va vor transporta lucrurile, profesionistii dedicati ai firmei nu va vor lasa cu lucrurile adunate in mijlocul noului imobil. Firma considera ca si-a incheiat misiunea abia dupa ce toate lucrurile sunt asezate la locul lor. Astfel, piesele de mobilier, ce au fost demontate pentru mutare, sunt asamblate la destinatie si potrivite exact pe locul desemnat de beneficiar. De asemenea, obiectele fragile, aparatura ce necesita o manevrare atentat sau alte lucruri grele sau voluminoase, sunt asezate acolo unde isi au locul potrivit.

Date de contact:

Adresa: B-dul Uverturii, nr. 87, Bucuresti
E-mail: [email protected]
Telefoane:
fix: 031-8017334
mobil: 0722- 608669 / 0745-281829 / 0765-316460

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram