Pentru a avea grija de sanatatea ta alege uscatorul de rufe EcoCare de la Electrolux

20 ianuarie 2014

Specialistii Electrolux iti recomanda sa eviti aceste probleme prin utilizarea uscatorului de rufe EcoCare. Dotat cu functii profesionale adaptate uzului casnic, acest echipament este ideal pentru ingrijirea si uscarea rapida a hainelor, nu doar in sezonul rece, ci in toate perioadele anului. Astfel, uscatorul de rufe devine un element important pentru sanatatea ta si a familiei tale.

Haine perfect uscate si un plus de sanatate
Daca alegi sa usuci rufele in locuinta, pe calorifer sau pe sarme, contribui la formarea unor bacterii daunatoare sanatatii si, totodata, risti sa-ti deteriorezi si sa-ti decolorezi hainele preferate. Uscatorul de rufe EcoCare de la Electrolux are grija ca articolele tale de imbracaminte sa fie uscate perfect si sa iti protejeze familia de unele boli. De asemenea, cu ajutorul functiei de reimprospatare a tesaturilor, poti scapa rapid de mirosul neplacut de fum de tigara sau de mancare din hainele tale.

Uscarea hainelor fabricate din tesaturi delicate
Pentru uscarea articolelor delicate, alege tot uscatorul de rufe EcoCare Electrolux. Datorita tehnologiei HeatPump (pompa de caldura), care utilizeaza o temperatura cu 25% mai scazuta decat uscatoarele standard, iti garantam o ingrijire perfecta chiar si pentru cele mai pretentioase tesaturi.
Mai mult decat atat, pentru ca echipamentul utilizeaza senzori integrati care regleaza timpul de uscare si nivelul de energie in functie de incarcarea sa, nu exista pericolul de supra-uscare. Senzorii opresc aparatul imediat ce incarcatura este complet uscata, iar rezultatul consta in haine perfect uscate si protejate.

Usuca in siguranta articolele din lana, jucariile din plus si incaltamintea sport
Cauta logo-ul Woolmark pe uscatorul Electrolux si vei fi sigur ca beneficiezi de o ingrijire potrivita pentru hainele pretentioase din lana. In plus, Electrolux a inteles ca nu tot ce intra in uscator trebuie rostogolit. De aceea, pentru jucariile de plus, puloverele din lana, articolele delicate de lenjerie sau incaltamintea sport, suportul nostru special de uscare este o solutie sigura si convenabila.

Cost minim la facturile de energie electrica
Pe langa faptul ca iti protejeaza sanatatea, EcoCare iti mai asigura un beneficiu important: facturile tale de electricitate vor fi mai mici. Uscatorul EcoCare de la Electrolux este unul dintre echipamentele cu cea mai mare eficienta energetica de pe piata, folosind cu pana la 50% mai putina energie fata de modelele din clasa A. Vei economisi substantial si vei contribui, totodata, la protejarea mediului inconjurator.

Uscatoarele de rufe Electrolux pot fi achizitionate din magazinele de specialitate la preturi recomandate incepand de la 2015 RON.

***
Electrolux este lider global pe piata electrocasnicelor de uz casnic si profesionale, cu vanzari anuale de peste 40 milioane de produse, catre clienti din peste 150 de tari. Compania se concentreaza pe dezvoltarea de produse inovatoare, gandite special pentru a intampina nevoile reale ale consumatorilor casnici si profesionali. Gamele Electrolux includ frigidere, masini de spalat vase, masini de spalat rufe, aragaze, sisteme de aer conditionat si electrocasnice mici, precum aspiratoare, comercializate sub marci renumite ca Electrolux, AEG, Eureka si Frigidaire.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram