PIRELLI ISI CONSOLIDEAZA STRATEGIA PREMIUM IN AMERICA DE NORD OMOLOGARILE PENTRU NOILE ECHIPARI DE ORIGINE ALL SEASON AU CRESCUT

15 ianuarie 2014

Cel mai nou Mustang al producatorului american Ford este printre acestea, folosind pneuri special concepute pentru piata din America de Nord: P Zero Nero All season.

Constructorii italieni sunt de asemenea bine reprezentati la Detroit. Lamborghini este prezent cu intreaga sa gama, inclusiv premiera noului Veneno Roadster. Noul model este unul dintre cele mai exclusive modele din acest show si utilizeaza anvelope P Zero special dezvoltate din gama Formula 1, marcate cu un ”L” de la Lamborghini pe flancuri.

Asa cum a fost cazul si la Las Vegas Motor Show, in luna noiembrie, la Detroit, Pirelli se distinge drept unul dintre producatorii preferati printre marcile premium si prestige.

Aceasta subliniaza inca odata avansul tehnologic detinut de Pirelli nu doar in Europa, dar si intr-o piata matura dar si dinamica precum America de Nord, dupa cum o arata studiile recente.

Dovezile vin din faptul ca omologarile Pirelli in America de Nord au crescut de patru ori in ultimii trei ani, iar lista constructorilor de masini care aleg Pirelli drept furnizor pentru echiparea de origine a crescut semnificativ si aceasta nu doar datorita constructorilor europeni traditionali precum Audi, BMW si Mercedes care au optat pentru Pirelli, dar si prin marci americane esentiale precum Cadillac sau Ford.

Importanta pietei americane pentru Pirelli a fost subliniata prin recent construita fabrica in Silao – Mexic, ale carei produse sunt in principal destinate sa echipeze marcile germane din Statele Unite, precum si modele sportive si SUV ale marcilor americane.

Strategia de dezvoltare Pirelli in Statele Unite s-a bazat pe stransa colaborare cu constructorii si in special pe dezvoltarea produselor All Season, special create pentru a raspunde necesitatilor pietei nord americane.

Gama de produse este una foarte larga, de la P Zero Nero All Season pentru modele premium sport la Cinturato P7 All Season pentru modele premium, precum si Scorpion Verde All Season pentru SUV-uri.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram