Amenințarea Dulapului Schimb de haine

10 ianuarie 2014

Dulap = obiect de mobilier niciodată prea încăpător, dotat cu uși extrem de încăpățânate, capabil să te îngroape în haine. Conține cel puțin un raft plin, pe care ai renunțat să-l mai iei în seamă.

Garderobă = câteva sute de articole de îmbrăcăminte, în câteva zeci de culori și nuanțe, multe dintre ele purtându-și încă eticheta.

Haine = rochii lungi/scurte/midi/de seară/de vară, pantaloni scurți/lungi/conici/evazați/office, bluze uni/largi/de mătase/cu imprimeuri/cu volănașe, etc.

Femeile = reprezentantele sexului frumos. Ființele cărora nu le mai ajunge spațiul din dulap, dar simt nevoia să-și mai înnoiască garderoba din când în când. Acestea se încăpățânează să-și cumpere tot mai multe haine, deoarece n-au niciodată cu ce să se îmbrace.

Da, știm, am intrat în noul an și e firesc să ne dorim haine noi. Dar cum rămâne cu cele vechi? Mai are rost să vă întrebăm despre cele care v-au luat ochii în magazin, dar despre care ați realizat abia acasă că nu vă sunt tocmai pe plac?

Schimb de haine = locul unde vii cu hainele de care te-ai plictisit și de unde pleci cu cele de care s-au plictisit alte colege de suferință. Nimic de pierdut. De economisit niște bani. La Mine-n Copac. Duminică, de la 15:00 la 21:00.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram