Hornbach: sfaturi pentru amenajarea camerei copilului

7 ianuarie 2014

În prima lună a anului, Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit, oferă sfaturi de decorare a dormitoarelor pentru cei mici.

Astfel, începând cu 4 ianuarie, Hornbach va organiza o expoziţie pe tema „Camera copiilor” la care se vor prezenta articole şi idei de amenajare pentru camere de băieţi şi de fete.

„Hornbach dispune de un sortiment bogat şi variat de produse destinate amenajării camerei celor mici, stocul nostru acoperind nevoile clienţilor pentru amenajarea de dormitoare pentru copii pe grupele de vârstă 0-3 ani, 3-8 ani, 8-12 ani şi peste 12 ani”, a declarat Mugurel - Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.

Potrivit acestuia, când vine vorba de amenajarea camerei copiilor, părinţii caută, în primul rând, materiale calitative şi soluţii uşor de curăţat, astfel asigurându-le celor mici un mediu optim de dezvoltare. Dintre acestea, vopselele pe bază de apă, tapetele din hârtie şi ţesăturile din bumbac, in sau lână sunt ideale pentru amenajarea camerei copiilor.

În ceea ce priveşte cele mai adecvate culori pentru dormitoarele celor mici, reprezentantul Hornbach a subliniat că nuanţele pastelate sau culorile vesele, în combinaţie cu o sursă de lumină discretă sunt indicate.

„Pe lângă gama de vopseluri şi tapete din hârtie pentru copii, Hornbach dispune şi de o serie diversificată de produse dedicate amenajării camerei celor mici. Oglinzile din plexiglas (care nu se sparg, eliminând posibilitatea de rănire), pernele decorative şi covoarele cu modele speciale, tablourile, stickerele pentru pereţi, lămpile, ceasurile sau produsele pentru desenat şi pictat sunt doar unele dintre produsele destinate copiilor care se pot găsi pe rafturile magazinelor noastre”, a mai adăugat Mugurel - Horia Rusu.

Acesta a precizat că tapetele, vopseaua, perdelele, covoarele şi stickerele se află în topul celor mai cumpărate produse când vine vorba de amenajarea camerei celor mici.

Dintre acestea, stickerele, oglinzile şi fototapetul Disney, dar şi o mare parte din celelalte tipuri de tapet, pot fi găsite doar în cadrul magazinelor Hornbach. Mai mult, majoritatea produselor pentru copii sunt inspirate de eroii şi eroinele din poveşti sau din cele mai noi seriale animate.
În cadrul acestei teme, în magazinele Hornbach, va fi organizat un concurs de desen cu tema "Pictează sau colorează camera ta de vis". Cu această ocazie micii artişti pot surprinde pe hârtie camera lor de vis. Concursul se va desfăşura în fiecare sâmbătă şi duminică din luna ianuarie şi în prima sâmbătă şi duminică din luna februarie, între orele 12:00-14:00. Desenele vor fi adunate şi se vor extrage câştigătorii locurilor I, II şi II în data de 2 februarie 2014. Aceştia vor fi contactaţi pentru a intra în posesia premiilor.

Alături de gama variată de articole dedicate copiilor, în departamentul de decoraţiuni al magazinelor Hornbach, clienţii au acces permanent la peste un milion de nuanţe de lacuri şi vopsele obţinute în Centrul de Mixare, o paletă diversificată de tapete şi autocolant şi 10.000 de metri pătraţi de mochete, traverse şi linoleum. De asemenea, în cadrul aceluiaşi departament se pot găsi aproximativ 1.450 de modele diferite de corpuri de iluminat, 600 de modele de rame, peste 1.000 de tablouri şi oglinzi, 500 de modele de perdele, dar şi alte accesorii necesare decorării unei încăperi.
“Datorită diversităţii şi calităţii mărcilor germane, clienţii noştri au manifestat dintotdeauna un interes crescut pentru gama de vopseluri, tapete, accesorii şi decoraţiuni comercializate de Hornbach. Un rol important în acest sens îl au, de asemenea, şi serviciile de mixare vopsele, înrămare sau confecţionare de perdele pe care le punem la dispoziţia clientului“, a subliniat reprezentantul companiei.

Sfaturi pentru semănarea şi cultivarea seminţelor

Tot pe parcursul lunii ianuarie, Hornbach va organiza şi o expoziţie de seminţe, materiale şi unelte speciale pentru semănare şi cultivare în cadrul zonei de grădină. Clienţii magazinelor vor avea acces la un sortiment bogat de seminţe, bulbi, îngrăşăminte, pământ, unelte şi accesorii şi, de asemenea, vor putea primi consiliere cu privirea la însămânţarea şi cultivarea legumelor şi plantelor de la personal specializat.

“Pentru ca vara să se poată bucura de propriile legume, încă de la începutul anului, clienţii ar trebui să acorde o importanţă crescută semănării şi cultivării acestora. În acest sens, calitatea seminţelor, solul, temperatura ambientală şi modul de îngrijire al răsadurilor sunt doar câţiva dintre factorii care contribuie la dezvoltarea armonioasă a plantelor“, a mai spus Mugurel- Horia Rusu.

Un alt factor deosebit de important la semănare este reprezentat şi de modul de distribuţie a seminţelor. Astfel, acestea trebuie semănate în mod egal, păstrând o anumită distanţă între ele, într-un compost special, bogat în substanţe nutritive şi săruri minerale. De asemenea, pentru ca seminţele să poate germina cât mai repede, tăvile de semănat trebuie udate permanent cu apă călduţă.

În prima lună din an, Hornbach va prezenta şi detalii despre seminţele din marca proprie FloraSelf, care se remarcă printr-o calitate înaltă. FloraSelf oferă o gamă variată de seminţe de flori, legume, îngrăşământ sau gazon, adresându-se deopotrivă grădinarilor ocazionali, cât şi celor complet dedicaţi acestui hobby. Mai mult, seminţele FloraSelf se caracterizează printr-o capacitate de germinare ridicată şi o rezistenţă la diverse boli, oferind astfel clienţilor un raport calitate-preţ foarte bun.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram