Va este frica sa nu va strice sarbatorile o ugenta stomatologica?

11 decembrie 2013
Autor:
Touch Media

Pentru ca s-a deschis sezonul de iarna, cu siguranta majoritatea dintre dumneavoatra vreti sa sarbatoriti Craciunul sau Revelionul pe partie, cu zapada, saniute, schiuri si distractie, dar, mai ales, aer curat. Departe de agitatia orasului, muntele va ofera si relaxarea pe care nu o gasiti in alta parte, dar, din pacate, fara sa va doriti asta, se poate sa va confruntati cu o ugenta stomatologica, ca o durere de masea sa va strice mult visata vacanta de sarbatori. Pentru ca nu puteti anticipa o urgenta dentara, astfel incat sa va fi rezolvat-o deja la medicul dumneavoastra stomatolog, este bine de stiut ca Es Dent, clinica stomatologica din Brasov va sta la dispozitie cu servicii complete si profesionale de stomatologie, non-stop, chiar si in zilele de sarbatoare, la orice ora.
Sunt momente in viata cand vizita la stomatolog este o bucurie? Cand o insuportabila durere de masea va ia pe nepregatite, cand trebuie sa sarbatoriti, sa va bucurati de vacanta si sa va dati cu sania pe partie, o vizita la clinica stomatologica din Brasov Es Dent este mai mult decat o bucurie. Toata lumea stie ca o durere de masea nu poate fi suportata, nu puteti manca, vorbi, dormi sau chiar gandi normal. Este atat de cumplita, incat va deterioreaza toate simturile si, astfel, o carie obisnuita se transforma intr-o urgenta stomatologica.
Durerea de masea nu va lasa sa va bucurati de vacanta? Nici o grija, de aceea exista Es Dent, clinica stomatologica din Brasov, Predeal, Moeciu si imprejurimi. Es Dent este mereu la dispozitia dumneavoastra, chiar daca este zi, noapte, sarbatoare sau zi de duminica. Clinica de stomatologie Es Dent este deschisa pentru urgente stomatologice de orice natura, chiar si pentru copii.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram