Ingrijirea parului cu CLEAR un stres in minus

10 decembrie 2013

Viata trepidanta pe care o avem, presiunea pe care o punem asupra noastra pentru a avea succes atat in cariera, cat şi in viata personala aduc cu sine o doza mare de stres ce afecteaza intregul organism, inclusiv starea de sanatate a parului nostru.

Dr. Constantin Venerus – Popa, medic primar dermatolog Medsana:
Raportul disproportionat dintre productia de radicali liberi şi capacitatea organismului de a proteja tesuturile se numeşte stres oxidativ. Acesta este unul dintre duşmanii de temut ai frumusetii, intrucat este responsabil, printre altele de exfolierea unghiilor, scaderea ratei metabolice şi de caderea parului. Stresul afecteaza textura parului, subtidu-l şi determinand in cele din urma pierderea acestuia.

Exista o legatura puternica intre sistemul nervos şi stres. Stresul poate contribui la apariția unor boli precum alopecia areata, cand globulele albe din sange ataca foliculii de par avand ca efect caderea parului. Insa, in cele mai multe cazuri, stresul poate conduce la lipsa de stralucire a parului, la degradarea acestuia si la apariția matreții.

Pentru a combate efectele stresului asupra parului si a-i menține vitalitatea, CLEAR recomanda:
- o dieta alimentara sanatoasa, bogata in antioxidanți ce se regasesc in mod deosebit in fructe si legume
- o ingrijire adecvata a parului, prin folosirea unor produse dedicate fiecarui tip de par - sampoane ce includ nutrienți benefici

CLEAR a dezvoltat soluții personalizate pentru femei si pentru barbați, care hranesc pielea capului in profunzime pentru eliminarea si prevenirea matreții.

Gama de sampoane CLEAR Women contine complexul Nutrium 10 - asocierea optima de vitamine, minerale şi agenti antimatreata care patrund in profunzime, hranind şi ingrijind pielea capului şi parul.

Sampoanele CLEAR Men, disponibile in 3 variante, conțin un complex unic de agenți antimatreața, pro-vitamine, minerale, uleiuri si ingrediente active denumit BIONUTRIUM 10. Cu ajutorul acestuia CLEAR acționeaza direct la sursa matreții, intareste rezistența naturala a pielii capului, contribuind astfel la sanatatea acestuia.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram