Cea mai noua librarie din reteaua Librarium s a deschis in Sun Plaza Shopping Center

9 decembrie 2013

Sun Plaza Shopping Center gazduieste din decembrie 2013 a sasea si cea mai noua librarie a Grupului Librarium – Librarium Sun Plaza. Astfel, cei ce viziteaza centrul comercial au acum la dispozitie un spatiu primitor si confortabil, de peste 300 de metri patrati, unde se pot relaxa cautand urmatorul roman sau film de care sa se bucure.

Librarium Sun Plaza este prima librarie care isi propune sa creeze o comunitate proprie de cititori, sa devina un spatiu social, in care sa poti petrece timp de calitate alaturi de prieteni si de cei care iti impartasesc pasiunea. De asemenea, urmareste sa schimbe perceptia publicului larg in privinta culturii inalte, aducand mai aproape de acesta carti, filme si muzica de foarte buna calitate si, nu in ultimul rand, personalitati ale domeniului cultural.

Un adevarat refugiu din agitatia orasului, noua librarie ofera o gama larga de volume din diverse domenii, jucarii, accesorii vestimentare sau pentru carti, CD-uri cu muzica, teatru radiofonic, audiobook-uri, DVD-uri cu filme sau documentare si diverse tipuri de ceai sau de cafea, toate cu patina culturala. In plus, aici vor fi organizate lunar intalniri si evenimente inedite, in cadrul carora vor fi dezbatute subiecte actuale, de interes pentru oricine isi doreste sa-si imbogateasca cunostintele de cultura generala.

Nu in ultimul rand, Librarium Sun Plaza ii intampina pe cei mici cu un spatiu de joaca si explorari special amenajat pentru a le stimula imaginatia si cheful de distractie.

Grupul Librarium cuprinde, alaturi de Librarium Sun Plaza, librariile "Cartea de Nisip" din Timisoara, "Book Corner" din Cluj-Napoca,"Bastilia" din Bucuresti, "Librarium Palas" si "Avant-Garde" din Iasi.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram