Dove sustine implinirea visului castigator al emisiunii ”Dansez pentru tine”

4 decembrie 2013

In calitate de prim-ambasador Dove, Oana Cuzino a inmanat vineri seara cecul in valoare de 60.000 de euro oferit de Dove castigatorilor emisiunii Dansez pentru tine, Ilinca Vandici si Razvan Marton.

Prin sustinerea acestui concurs, Dove a readus in discutie abordarea sa diferita asupra frumusetii, viziunea conform careia frumusetea adevarata vine atat din interior, cat şi din exterior. Dove incurajeaza femeile sa-si recunoasca, sa-si valorifice propria frumusete si sa o priveasca ca pe o sursa de incredere.

Sore Mihalache, Dima Trofin si Ilinca Vandici, alaturi de partenerii lor, si-au depasit limitele in ultima editie a emisiunii, transmitand publicului din sala si telespectatorilor emotie si energie pozitiva.

„Dove sustine frumusetea adevarata si crede cu tarie ca aceasta este o sursa de incredere, aceeasi incredere care a ghidat si echipa castigatoare pana in finala. Ii felicitam pentru determinarea de care au dat dovada si pentru ca au reusit sa ramana mereu optimisti si frumosi”, ne marturiseste Oana Cuzino.

Invitati la marea finala de vineri au fost si 10 fani ai emisiunii care, in urma unui concurs derulat de Dove pe pagina de Facebook, au avut ocazia sa traiasca impreuna cu concurentii emotia si bucuria din culise.

Dove este partenerul principal al emisiunii „Dansez pentru tine” de opt sezoane si in fiecare editie si-a propus sa le reaminteasca atat participantilor, cat si telespectatorilor sa-si descopere frumusetea adevarata si sa fie increzatori in propriile forte.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram