O sala neincapatoare pentru seminarul sustinut de Lorand Soares Szasz

27 noiembrie 2013

Ieri, 26 noiembrie 2013, a avut loc seminarul gratuit “21 de metode pentru a creste afacerea ta”, sustinut de Lorand Soares-Szasz, la Best Western Eurohotel, prima sesiune incepand cu ora 10:00, iar ce-a de-a doua de la ora 17:00.

Lorand Soares-Szasz, dezvoltator al sistemului de business coaching in Romania a prezentat cu ocazia acestui seminar nevoia si avantajele oferite de dezvoltarea personala corelata cu sistemul de afaceri. Sala a fost arhiplina la ambele sesiuni si de aceasta data; reunind astfel peste 70 de oameni de afaceri in prima sesiune, respectiv peste 100 de oameni de afaceri in a doua sesiune din intreg judetul, axati pe domenii diferite de activitate. Cele “21 de metode pentru a creste afacerea ta” au fost prezentate de catre Lorand Soares-Szasz intr-o ambianta deschisa, prin mici exercitii, jocuri si exemple diferite, care au creat un efect de interactionare si reflectie asupra propriei persoane, atat din punct de vedere profesional, cat si personal.
Primele metode oferite de Lorand Soares-Szasz prezinta focusarea pe propria persoana, pe client, pe nevoile sale, pe determinare si actiune,in timp ce urmatoarele s-au axat pe marketing si vanzare. Lorand a creat in cadrul acestui seminar impulsul de actiune, de provocare pentru participant si a oferit cai promitatoare de succes.

“ Da 100% in ceea ce faci, indiferent ce faci!”

Seminarul a surprins prin oferirea solutiilor pentru crearea valorii in cadrul unei intreprinderi, precum si modalitati de independenta financiara atat pentru angajat, cat si pentru angajator.

Publicom si One It au sustinut si de aceasta data acest tip de seminar de dezvoltare profesionala si personala si au redat inca o data antreprenorilor baimareni oportunitarea de a participa la unul dintre cele mai populare seminarii de afaceri din tara.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram