COMUNICAT DE PRESA POST EVENIMENT

15 noiembrie 2013

In perioadele 22-27 septembrie si 27 octombrie-1 noiembrie 2013 s-au organizat seria IV si respectiv seria V de ateliere si seminarii tematice din cadrul Academiei Medicale de Vara la Predeal, Hotel Rozmarin, in cadrul proiectului: “Competente pentru adaptabilitate si flexibilitate in sistemul de sanatate, in contextul descentralizarii”, ID proiect POSDRU 51596.

In cadrul proiectului mai sus mentionat se organizeaza Academia Medicala de Vara care cuprinde 6 serii de ateliere si seminarii tematice cu un total de 660 de participanti. Primele trei serii au avut loc in pedioada mai – iunie 2013, la Eforie Nord urmand ca urmatoarele trei sa se desfasoare in perioada septembrie 2013 – februarie 2014 la Hotel Rozmarin, Predeal.

In cadrul acestor evenimente se organizeaza workshop-uri si seminarii pe specializari medicale cu participarea unor specialisti italieni si romani. Scopul evenimentelor este de a prezenta o paralela intre sistemul sanitar din Romania si cel din Italia. La seria IV si respectiv seria V de ateliere si seminarii tematice au participat in total 208 angajati ai sistemului sanitar din Romania, absolventi ai cursurilor urmate prin proiect.

Proiectul este implementat de Confederatia Nationala a Sindicatelor Libere din Romania – Fratia in parteneriat cu Federatia Sanitas, Fundatia Dezvoltare in Europa si doi parteneri transnationali din Italia, si anume Azienda ULSS N. 20 di Verona si Unionservices.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram