Basstype unul dintre cei mai tineri și mai talentați producatori muzicali din România lanseaza o noua piesa perfecta pentru club ”Mother

13 noiembrie 2013

Recent, Basstype a fost invitat să se alăture pentru o zi taberei internaționale de muzică Fonocamp, acolo unde l-a cunoscut pe Ras, producător și interpret care a lucrat cu nume mari ale industriei muzicale internaționale, printre care Major Lazer, One Republic, Leona Lewis sau Steve Aoki, iar acesta a fost încântat de producțiile talentatului român.

De asemenea, nici Naz Tokio, cântăreață de origine americană care a colaborat cu Dj Andi pentru cel mai recent single, ”Trouble”, nu a rămas indiferentă la auzul producțiilor tânărului și s-a declarat impresionată de calitatea acestora.

Cel mai recent produs lansat de către producător a fost al doilea single I-KON, ”Hypnotic”, produs în studiourile Drum Box Production.

Basstype are un program extrem de încărcat în următoarea perioadă, el fiind cel mai nou producător care s-a alăturat echipei Drum Box Production, casă de producție care a lansat deja pe piață trupa de care vorbește toată lumea, SuperChill, dar și pe nonconformistul și veșnic-veselul I-KON!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram