Se da startul înscrierilor la școala de instructori de fitness și aerobic ARS NOVA

30 octombrie 2013

Pasionați ai sportului sau pur și simplu cei care își doresc să înceapă o carieră în domeniul sportiv sunt așteptați să se înscrie în cadrul platformei online www . scoaladefitness . ro până la data de 22 noiembrie 2013.

Cursurile vor avea loc în patru orașe din țară, București, Cluj-Napoca, Oradea și Timișoara, începând cu data de 23 noiembrie 2013.

În compania specialiștilor de renume ai școlii de fitness ARS NOVA, timp de patru săptămâni, cursanții se vor pregati să devină instructori profesioniști de fitness și aerobic. Cursurile sunt structurate pe parcursul a 56 de ore, cu o componentă teoretică de 38 de ore și aplicații practice în sala de sport timp de 18 ore. La finalul acestor cursuri, în urma unei evaluări tip test grila, se poate obține Certificatul de absolvire al Cursului de Instructor Aerobic- Fitness, acreditat de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice și Ministerul Educației Naționale.

Primele 25 de persoane înscrise la cursurile autorizate de fitness și aerobic primesc o reducere de 15%. Tariful total al cursurilor poate fi achitat în 3 rate din momentul înscrierii și până la finalizarea acestora.
Școala de fitness ARS NOVA are o experiență de 8 ani în domeniul fitness-aerobic și nenumărați absolvenți care astăzi au devenit instructori recunoscuți. Misiunea școlii este de a le oferi tinerilor șansa de a-și transforma pasiunea pentru sport într-o carieră de succes.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram