Ibebe ro magazinul bebelusului tau

29 octombrie 2013
Autor:
dowmedia08

Cele mai bune produse pentru copilul tau sunt in magazinul nostru. Copilul tau are nevoie de un patut frumos si rezistent, scoica auto care sa ofere siguranta in automobil si carucior care sa reziste la intemperii? Vrei cele mai bune branduri pentru copilul tau si sa cumperi totul dintr-un singur magazin? Noi avem solutia.
Scaunul de masa cel mai bun pe siteul nostru
Scaunul de masa este scaunul recomandat de la 6 luni, adica de cand diversificarea se poate face cu usurinta are centura de prindere in 3 puncte, tavita este detasabila si se regleaza in inaltime.
Jucarii distractive si educative
Ibebe.ro este magazinul de unde poti cumpara primele jucarii ale copilului tau. Alege pentru divertismentul copilului tau un carusel musical, masinute, papusi, robotei dar si rechizitesi spatii de joaca gonflabile potrivite pentru a te juca cu copilul tau in casa sau afara.Daca vrei un joc educativ in magazinul nostru il gasesti. Vrei biciclete si triciclete? Spatii de joaca pentru exterior? Pe site gasesti jucariile si jocurile pe care le doresti.
Ibebe.ro, magazinul pentru mama si copil
Mama are nevoie de produse speciale pentru ingrijirea ei si a copilului. Inca de la nastere ai nevoie de produse pentru mamici: crema pentru corp antivergeturi, servetele umede pentru san, protectie pentru sani, perna alaptare sau geanta pentru mamici sunt in magazinul nostru.
Intra in magazinul nostru si vei gasi tot ceea ce ai nevoie pentru tine si copilul tau de la nastere pana la 10 ani.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram