Nici vedetele nu sunt lipsite de cusur Afla de ce retusuri au nevoie celebritatile pentru a atinge perfectiunea

28 octombrie 2013

In cazul frumoasei Julia Roberts, specialistul FAZZADA recomanda redensificarea pielii care este subtiata, in special in zona perioculara, cu ajutorul aparatului Redensity I de la Teosyal, iar pentru redobandirea fermitatii pielii din zona submalara (sub pometi) recomanda procedura de remodelare a colagenului cu laserul BBL de la Sciton.

„Redensity combina eficient tehnicile traditionale de umplere a ridurilor cu mesoterapia, asa ca ar fi terapia ideala in cazul de fata, unde tenul este vizibil deshidratat si imbatranit. Procedura are o actiune imediata asupra ridurilor superficiale, dar si asupra celor profunde, aspectul fiind imbunatatit chiar de la prima utilizare: vom observa ca pielea este hidratata, are un aspect fin si isi recapata elasticitatea si luminozitatea”, spune specialistul.

Lucy LiuTratamentul este o unealta eficienta si puternica pentru incetinirea imbatranirii si refacerea tesutului lezat de soare, cu rezultate eficiente in redobandirea fermitatii pielii.

Lui Lucy Liu, specialistul FAZZADA ii recomanda procedura de Resurfacing cu laser ablativ Erbium Fractionat de la Sciton pentru stergerea ridurilor si redobandirea fermitatii pielii.

„Tratamentul Resurfacing cu laser este una din cele mai eficiente proceduri de reintinerire cutanata. Procedura constra intr-un realiza un peeling in profunzime, pe care l-as folosi in acest caz pentru a inlatura epidermul, cel mai superficial strat al pielii, dupa vindecare rezultand un ten vizibil mai ferm, mai luminos si mai neted”, adauga specialistul.

Tratamentul este potrivit oricarei femei care are nevoie de sustinere in lupta cu trecerea anilor, fiind de ajutor in indepartarea atat a ridurilor profunde si a celor superficiale, cat si a cicatricilor lasate in urma vindecarii leziunilor acneice si modificarilor pigmentare precum pistruii, petele solare etc.

Lui Jennifer Anistor ii este recomandata o usoara remodelare a buzelor prin conturare lejera cu Teosyal Kiss, produs in Elvetia, cel mai pur acid hialuronic, si 3-4 sedinte pe an cu Forever Young BBL, pentru reintinerire unica la nivel genetic.

„Teosyal Kiss este recunoscut pentru efectele incredibile asupra buzelor mici, lipsite de volum, asimetrice, sau a celor normale care au nevoie de mai mult volum pentru un aspect mai seducator si este iubit de toate femeile care l-au incercat, datorita efectului sau indelungat, forma apetisanta a buzelor reusind sa se pastreze pana la 12 luni”, spune specialistul FAZZADA.

photo 33„Pentru a obtine un look perfect, as continua cu tratamentul Forever Young, care intinereste exprimarea genetica a pachetului de gene ale tineretii si restaureaza modelul de expresie genetica al pielii imbatranite pentru a semana cu cea tanara”, a completat doamna doctor.

Milei Kunis, specialistul Fazzada ii recomanda umplerea liniilor din zona pliului dintre nas si gura cu Deep Lines de la Teosyal si 3-4 sedinte pe an cu Forever Young BBL, pentru reintinerire unica la nivel genetic, si nu in ultimul rand redensificarea pielii cu Redensity I de la Teosyal.

„Daca restul procedurilor au mai fost amintite pana acum, Teosyal Deep Lines este un produs mai special, foarte vascos, recomandat pentru umplerea ridurilor profunde ale fetei, cum ar fi cele nazogeniene sau liniile de marioneta”, ne informeaza doamna doctor.

Despre Clinica Fazzada

Toate tratamentele sunt disponibile in cadrul clinicii FAZZADA, clinica laser de reintinerire, singurul centru de estetica medicala ce reuneste toate laserele de top la nivel modial aflate in portofliul See.Try.Buy. Company. Clinica inglobeaza tot ce este mai modern si performant la ora actuala in categoria spa-ului medical, diferentisndu-se prin tratamentele Pret-a-traiter pentru pacienti, pozitionarea ca si centru de excelenta in proceduri laser unde se fac inclusiv traininguri pentru medici, dar si Doctor + Pacient Duo: COME.TREAT.GO, ceea ce inseamna ca medicii au posibilitatea de a veni cu pacientii lor si a-i trata in cadrul clinicii FAZZADA.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram