Aplast prezinta geamurile stratificate de securitate

24 octombrie 2013
Autor:
dowmedia08

Siguranta clientilor sai este foarte importanta pentru Aplast. De aceea, aceasta va pune la dispozitie geamurile stratificate de securitate, compuse din doua sau mai multe foi, ce vin asamblate prin unul sau mai multe filme de polivinil butiral, cunoscut sub prescurtarea de PVB.
Utilizarile acestor geamuri sunt importante. Deoarece sunt dimensionate in mod corect iar exigentele normative sunt aplicate corespunzator, geamurile stratificate de securitate reusesc sa ofere protectie impotriva caderii. Astfel, in cazul in care se sparg, aceste geamuri au stabilitate reziduala foarte bune. Corpurile care au dus la spargerea geamului vor fi, si ele, retinute.
Pentru securitatea locuintelor, birourilor si a magazinelor, geamurile stratificate de securitate de la Aplast sunt alegerea ideala. Montajul lor se face intr-o tamplarie adecvata, astfel incat sa descurajeze vandalismul si incercarile de efractie.
Pe langa aceste produse, Aplast propune si cateva tipuri de usi: batanta, oscilobatanta, glisanta si acordeon. Termopanele sunt, si ele, de mai multe tipuri. Cele din gama Slim sunt foarte functionale. Au eficienta energetica mare si iti vor oferi confortul necesar. Ferestrele si usile Slim au un design modern, care prezinta linii fluide. Gama de culori si accesorii pentru acest tip de termopan este una variata.
Al doilea tip de termopane Aplast il reprezinta gama Robusto. Usile si ferestrele din aceasta gama au deschideri ample si culori diverse. Formele usilor si ferestrelor Robusto sunt realizate conform standardelor de durabilitate impuse de stilul de viata modern. Mai mult, gama Robusto pune accent pe securitate, durabilitate si functionalitate.
Gama Vision se caracterizeaza prin perfectiune si inovatie. Pentru persoanele care doresc deschideri mari, gama de usi si ferestre Vision ofera spatii vitrate largi, pline de personalitate. Cel mai inalt nivel de protectie termica, solara si fonica se gaseste la aceasta gama Aplast. Ferestrele Vision asigura o protectie ridicata in domeniul eficientei energetice, in conformitate cu normele de constructie ce definesc casele pasive.
Pentru crearea de spatii intime in interiorul casei si umbrire, Aplast a creat obloane si rulouri speciale, cu un design deosebit. Obloanele vor schimba aspectul exterior al casei si vor oferi protectie termica si fonica. Obloanele sunt cu lamela fixa sau reglabila, cu posibilitati multiple de deschidere: batanta, glisanta, armonica. Feroneria este solida, oferind o siguranta sporita, rezistenta, izolare si o functionare usoara. Rulourile sunt din alumiuniu si PVC, aplicate si suprapuse. Rulourile asigura protectie sporita in caz de conditii meteo dificile, protejeaza impotriva zgomotului, reduce costurile de incalzire si contribuie la procesul natural de ventilatie. Tipurile de actionari ale rulourilor Aplast sunt cu snur, manivela, motor sau arc.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram