Intinereste ti tenul instant printr o metoda noninvaziva: Sistemul Dermatologic Maria Galland

24 octombrie 2013

Tratamentul Sistem Dermatologic reprezinta ingrijirea ideala pentru femeile si barbatii care au asteptari mari si cer rezultate care pot fi vazute si simtite imediat, bazat fiind pe o gama inovatoare de produse lipsite de parabeni, parafine, coloranti, parfum si testate dermatologic.

„Sistemul dermatologic este prima alegere a celor care isi doresc sa indeplineasca toate necesitatile pielii in cel mai scurt timp posibil si cu un efort minim. De aceea, peste 15 de ingredienti activi atenti selectionati au fost adusi la un loc in produsele de exceptie Maria Galland, ideale pentru pielea sensibila sau afectata de factori externi si aflata in cautarea echilibrului”, explica Alina Ionescu, estetician My Center.Etapele tratamentului

Pregatirea tenului pentru rasfat incepe cu o exfoliere delicata cu produse enzimatice sau pe baza de acid de fructe, dupa care urmeaza primul pas in procesul de reinnoire a pielii: hidratarea intensa si aplicarea unei masti de echilibrare ce actioneaza ca un mini tratament modelant. Experienta continua cu aplicarea individualizata a serurilor specifice, pentru tratarea unor probleme speciale ale persoanelor cu ten sensibil, ale celor care au suferit interventii chirurgicale, liftinguri, sau pentru refacerea tenurilor mature, acneice etc.

Masca racoritoare cu colagen, un element esential in ritualul de ingrijire Maria Galland, va conferi pielii o stare de relaxare pura, sustinand procesele de reinnoire celulara si hidratare datorita ingredientilor activi din compozitie.

La final, experienta de rasfat si intinerire pentru ten este completata prin aplicarea unor creme usoare pentru fata si zona ochilor apartinand gamei Sistem Dermatologic, care hranesc pielea in continuare.

Ingredienti inovatori
Ingredientul de baza in jurul caruia s-a construit conceptul Sistemului Dermatologic este Formula β~GHFx, un complex dermo-activ esential in procesul de reinnoire a pielii. Concentratia celorlalti ingredienti a fost definita astfel incat puritatea si calitatea tuturor produselor sa corespunda inaltelor standarde Maria Galland, iar efectul lor sa fie maxim si sa apara in cel mai scurt timp.

Complexul de ingredienti pretiosi sustine functiile pielii, activeaza procesele de regenerare, vitalizeaza pielea, optimizeaza respiratia si fermitatea acesteia, neutralizeaza substantele daunatoare provenite din mediul exterior si sustine sistemul natural de protectie, oferind rezultate asemanatoare unei interventii chirurgicale, insa prin intermediul unei metode noninvazive, ci relaxanta si revigoranta.

Rezultate deosebite in cel mai scurt timp posibil

Tratamentul a fost testat pe un esantion de 20 de persoane timp de 28 de zile, acestea observand la sfarsitul perioadei estomparea ridurilor cu pana la 42,2%, cresterea ratei de regenerare celulara cu pana la 42% si disparitia imperfectiunilor tenului cu pana la 40%.

Participantii la studiu s-au declarat incantati: “Pielea mea este mai proaspata si plina de viata!”, “Simt ca tenul mi-a fost curatat in profunzime de impuritati!”, “Productia de sebum a fost adusa la normal” si “Pielea mea este mai supla si mai moale si mai putin lucioasa!”.Oricine se poate convinge de rezultatele deosebite ale Tratamentului Sistem Dermatologic, procedura fiind disponibila in cadrul Institutului My Center la pretul de 360 lei/sedinta (120 minute).

Contact:

Institutul My Center

Tel: +40 021 242 02.54
Mobil: +40 722 121 092

Program: Luni-Vineri 9-21, Sambata 9-19.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram